Anastasia Matte Highlighter.

Laatst ontving ik dit Anastasia Matte Highlighter potloodje ter review en ik was er eigenlijk best benieuwd naar. Ik heb al eerder Anastasia make-up geprobeerd, toen ging het om een browgel die me erg goed beviel maar waarvan de prijs me tegenhield het opnieuw te kopen. Toch ben ik een beetje teleurgesteld in dit product, juist omdat mijn eerste Anastasia ervaring zo positief was.

DSC_2875 copy Dit potloodje is bedoeld als brow highlighter, dus een highlighter die je onder je wenkbrauw en op je wenkbrauwbot aanbrengt. Natuurlijk hou ik wel van een highlighter maar vaak ga ik voor een lichtere tint of een shimmery oogschaduw. De kleur van dit potlood is Camille en is daarmee geen goede highlighter-match voor mijn huid. Ik ben simpelweg te bleek en dit potlood te peachy waardoor het potloodje te donker is voor mij als highlighter. Het potlood zelf is wel fijn in gebruik, niet al te hard maar ook zeker niet te zacht en blend makkelijk als dit nodig is. Wel is er nog een lichtere kleur verkrijgbaar maar ben dus benieuwd of die wel licht genoeg voor de bleke huidjes onder ons zal zijn.

Ondanks dat ik het niet als highlighter op mezelf kan gebruiken is het wel een ideaal potloodje om op de waterlijn te gebruiken. Met een wit of licht peachy oogpotlood kun je namelijk je ogen groter laten lijken en deze peachy tint is toch net wat zachter en natuurlijker dan een hard wit potlood.

DSC_2876 copy

De prijs van dit potloodje is €25,50. Ik heb geen idee of het kleinere potloodje wat ik heb ook echt de fullsize is, ik neem aan van niet maar zo ja dan vind ik het zelf echt een overpriced potloodje. Het is een fijn product maar of iedereen er ook echt het geld voor neer wil tellen betwijfel ik.

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Anastasia Matte Highlighter.”

  1. Ik heb hem ook maar onder mijn wenkbrauwen zie je er niks van terug, goed idee om hem op de waterlijn te gebruiken daar was ik nog niet opgekomen!

  2. Ik heb de high brow van Benefit , een gelijkaardig product en dat potlood is tenminste wel fullsize en kost 10 euro minder! Stom dat de Sephora’s hier sluiten natuurlijk :(

  3. wat jammer dat hij zo donker is! idd wel handig voor de waterlijn, al gebruik ik daar zelf liever een een iets lichtere net-niet-wit potloodje..

  4. Als highlighter zou ik er persoonlijk zelf een glitter in zien… Vind de kleur te mat om hem als highlighter te gebruiken… Ik zou hem zoals je aangeeft eerder aan de onderwimpers gebruiken…

  5. Hmm, mij iets te prijzig en te donker ook! Voor op je waterlijn is wel een goede oplossing trouwens, daarvoor is het inderdaad de perfecte kleur gok ik :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//