Dr. Van Der Hoog: Hydro Active Masker.

In de glossybox van februari zat o.a. dit lekkere maskertje van Dr. Van der Hoog. Het is een fullsize masker wat normaal gesproken een prijs heeft van €9,10. Aardig betaalbaar en de verpakking zelf is ontzettend handig omdat het een masker en kwast in 1 is. Geen geklieder meer met je vingers of met een oude niet al te schone foundationkwast!

DSC_2890 copy Dit masker claimt dode huidcellen te verwijderen en het herstellend vermogen van de huid een boost te geven. Het aanbrengen van het masker ging super makkelijk en was binnen een minuutje gedaan. Het masker zelf heeft een witte kleur maar is niet super dik qua structuur. Ik vind het zelf wel fijn spul, niet te dik maar zeker niet te dun dat het van je gezicht afdruipt. Daarnaast ruikt het masker ook lekker fris.

De eerste paar minuutjes merkte ik dat het masker mijn huid wat liet tintelen en dat het erg verkoelend werkte. Het masker droogt trouwens niet hard op, je kunt gewoon je gezicht blijven bewegen zonder crackle effect op je huid. Ook merkte ik dat na de minuten verstreken het masker steeds iets meer transparant werd. Ik heb het masker er net ietsjes langer dan 10 minuten op laten zitten en er daarna afgehaald met wat lauwwarm water en een washandje.

DSC_2892 copy

Mijn gezicht voelde naderhand lekker zacht en vooral goed fris en schoon aan zonder trekkerig of irriterend gevoel wat ik best vaak heb bij andere maskertjes. Ik vind het wel een erg fijn maskertje voor zo af en toe tussendoor op een vrije avond of middag. Ik merk niet dat het masker mijn huid ontzettend veel voedt maar het maakt mijn gezicht gewoon lekker fris en fruitig.

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Dr. Van Der Hoog: Hydro Active Masker.”

  1. Ik heb hem nog onaangeraakt liggen uit de Glossybox. Wel fijn dat hij een goede werking heeft, toch maar eens snel gebruiken :)

  2. Lijkt me een fijn product en met die kwast lijkt me dat echt fijn om te gebruiken =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//