Bourjois Mini 1956 Le Rouge Fidèle.

Zo’n kleine twee weekjes geleden kreeg ik ineens een leuk pakketje in de post waar dit Bourjois Mini lakje in zat. Er zijn een hele hoop van dit soort mini’s uitgekomen aangezien Bourjois alweer 150 jaar bestaat! Zelf heb ik het lakje van het jaartal 1956 in de kleur Le Rouge Fidèle.

DSC_2872 copy DSC_2873 copyStom genoeg sloopte ik het hele label er af toen ik het plasticje van rond de dop wilde halen. Het scheurde gewoon in 1 keer mee >.< Gelukkig had ik het nummer en de naam al opgeschreven voordat het label-onheil was geschied en maakt het verder voor de lak niets uit of het er nu wel of niet op zit. Het lakje zelf is een gorgeous framboosroze/rode creamy lak die al met 1 laagje dekkend te krijgen is. De lak zelf heeft verder een glossy finish *my fave!*. Deze lak is gebaseerd op een lipstick met dezelfde naam in in het jaar 1956 uit kwam en verder vind ik het ook wel echt een jaren 50 pin-up kleurtje.

Een mini lakje als deze kost in de winkel €2,99.

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Bourjois Mini 1956 Le Rouge Fidèle.”

    1. Dat is geen flits maar de lekkere felle zon :D
      Ik maak bijna nooit foto’s met flits en eigenlijk alleen met natuurlijk licht om de kleuren beter te laten zien :3

  1. leuk kleurtje!
    ben deze lakjes zelf nog niet tegen gekomen bij de drogist, misschien toch weer eens kijken binnenkort :)

    ps. het lukt me helaas niet om jouw reacties zichtbaar te krijgen op mijn blog.. reageer je misschien via een telefoon? (dat heeft namelijk wel eens eerder een probleem gegeven..) of misschien dat het ergens anders aan ligt? ik heb geen idee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//