7X ELF Shimmer Eyeliner Pencils.

In mijn ELF unboxing had je ze al voorbij zien komen, de 7 ELF shimmer eyeliner pencils die ik voor maar 1 euro per stuk besteld had.

DSC_7345

DSC_7346De kleuren die ik bestelde zijn (v.l.n.r.): Iconic Ivory, Gunmetal, Boldly Bronze, Grassy Green, Twinkle Teal, Plum Passion en als laatste Black Bandit.

Het handige aan deze potloodjes is dat er bij elk ook een puntenslijper-dopje zit. Nooit meer gedoe een puntenslijper zoeken wanneer je helemaal into je make-up werk zit. Ik moet zeggen dat ze voor een euro per stuk echt super nice zijn! Het enige minpuntje is dat ze in het begin best hard zijn, maar ze in de loop der tijd wel wat zachter worden.DSC_7348

De kleuren hebben super mooi pigment en allemaal een mooie metallic achtige glinster, en sommige zelfs echte glittertjes. Op de swatchfoto heb ik 2 swipes over elkaar gezet en voila, awesome mooie tinten :D

Ik heb van sommige bloggers gehoord dat ELF in bepaalde C1000 supermarkten een eigen stand heeft, ik heb ze hier nog niet gezien maar Zeeland is meestal niet zo up to date wat dat betreft. Ik blijf dus lekker gewoon online bestellen wanneer ik weer eens een *geen verzendkosten* actie code heb :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “7X ELF Shimmer Eyeliner Pencils.”

  1. Woah, die zijn echt prachtig! Al vaker overwogen wat bij ELF te bestellen, maar ik heb een hekel aan verzendkosten :( (al is het vrij logisch). Als je zo’n code hebt, en hij is meerdere keren te gebruiken, kun je die dan delen? :D

    Ben heel benieuwd wat voor look je hiermee maakt ^^

    Oeh trouwens, je hebt de tip vast wel eens gehoord, maar als je een oogpotlood verwarmt (heel kort een vlammetje eronder) wordt ie ook mooi zacht en romig :)

    1. yups, maar het verwarmen bij deze potloodjes is niet echt nodig :D ik kan inderdaad wel eens zo’n code delen als ik er weer een mailtje over krijg!

  2. Wauw, wat zien deze potloodjes er ontzettend goed uit!! Echt mooi! Hier in de C1000 heb ik het helaas nog nooit gezien, ik woon zelf bij Breda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//