Essence Wave Goddess LE Highlighter.

Eerder deze week scoorde ik voor 2,99 de highlighter (en nog wat andere goodies uit dezelfde LE) bij het Kruidvat. Ik ben normaal gesproken altijd super impressed door de limited edition highlighters, zeker die van de metal glam collectie welke ik elke dag gebruik. Benieuwd wat ik van deze mooierd vind, lees dan snel verder!

DSC_7664DSC_7665De highlighter *met de naam 01 Sparkling Goddes* heeft een erg lichte roze kleur en bevat een mooi subtiel shimmertje. De pigmentatie is zoals je op de vinger-swatch foto wel kunt zien, super nice! Gelukkig geeft het geen letterlijk witte strepen als je het uitblend, maar wel een erg pretty en vooral draagbaar natuurlijk resultaat.

Ik heb de highlighter nu al een aantal dagen tijdens het werk gedragen en moet zeggen dat de fijne shimmer een mooie glow geeft, zonder er super nep of als make-up er uit te zien. Hij is mooi voor een dagelijkse look, maar ook best op te bouwen voor een ultra glowy effect. Ook is deze highlighter mooi om de neus en boven de lippen te highlighten, of in de binnenste ooghoeken.DSC_7666

DSC_7668Het is een limited edition dus op is op, wees er dus snel bij mocht je deze natural beauty ook nog voor een prikkie van 3 euro willen scoren. Ik zal later nog een FOTD look maken waarbij ik deze highlighter gebruik, daar heb ik eerder deze week nog geen tijd voor gehad :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Essence Wave Goddess LE Highlighter.”

  1. Ik keek hier zo naar uit, maar hij valt me een klein beetje tegen! :-)
    Toch maar eens zelf in de winkel gaan kijken!

  2. Ik heb hem ook gekocht ( met de essence le highlighter die jij review heb in mijn hoofd )

  3. Ook bedankt femke, want nu wil ik zo snel mogelijk naar het winkelcentrum om deze te halen… xD Ik word arm door je!! But i love it! ^-^

    Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Het zou leuk zijn mocht je ook meedoen. :)

  4. Ik moet zeggen dat ik hem eigenlijk te glitterig vind voor een dagelijkse highlighter. Ik ben het daar dus niet helemaal met je eens ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//