2X Super Budget Kwastenset!

Als echte make-up lover kunnen goede kwasten niet ontbreken. In dit artikel review ik twee super goedkope en dus budgetproof (oogschaduw)kwasten setjes die ik via buyincoins.com gescoord heb. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

DSC_7580

DSC_7582De eerste set noem ik voor het gemak maar even de zwarte set. Deze set heeft 4 oogschaduw kwasten en hebben me $2,78 (omgerekend maar 2,05 euro) gekost. De set bevat een pencil brush, een ronde soort van blending brush, een schuin afgesneden kabuki achtig kwastje en een flat top brush. Zelf moet ik zeggen dat de kwasten van deze set best groot zijn als basic oogschaduw kwasten, het is dus even wennen om met deze mooierds te werken door hun grootte. Een awesome pluspunt is wel dat deze kwasten door hun formaat multifunctioneel zijn omdat je er ook heel erg handig concealer, foundation of bijvoorbeeld highlighter mee in de huid kunt blenden op kleine stukken van je gezicht. Mijn favoriet van de set is de pencil brush, oftewel de perfecte crease brush ever!

DSC_7581De “roze” set bevat 5 kwasten, 4 daarvan zijn vrijwel hetzelfde als de zwarte set maar nog net iets meer fluffy en ook ontzettend zacht. Er zit ook nog een wat meer afgerond schuin afgesneden kwast bij, erg fijn om highlighter mee aan te brengen. Deze 5-delige kwasten set kostte me maar $3,59, wat omgerekend 2,65 euro is. Again: super budgetproof.

De kwasten zijn super zacht en blenden als engeltjes oogschaduw, highlighters en zelfs vloeibare producten zoals concealer en foundation perfect in de huid. Wel zijn ze wat groter dan normale oogschaduw kwastjes, dus dit is zeker even wennen. Ze zitten eigenlijk een beetje tussen kleine smalle foundation kwasten en gewone oogschaduw kwasten in.

Ik zeg: scoren die handel, want voor de prijs hoef je het niet te laten!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “2X Super Budget Kwastenset!”

  1. Lijken me erg fijne kwasten! De blending kwast die ik nu heb vind ik te hard, dus als je voor minder geld een hele set hebt die ook nog eens heel fijn is, I’m in!

  2. heei , deze kwasten set is zoo goedd ! ik heb hem ook !! ik had jouw toen een email gestuurd over de website en het bestellen. Ik heb ook de foundation kwasten set. nou echt ik ben inlove met deze goedkope kwasten set. ik heb ook de neppe naked pallets toen besteld en nog super leuke goeie namaak eos lippenbalsem ! Super leuk dat je de site deelde met ons !

  3. Ik heb die kwasten uit de roze set, maar dan de gezichtskwasten er ook nog bij!

    Zelf vind ik die kleine voor oogschaduw echt te groot, maar hé, ieder zn ding

  4. Ik heb ze ook en vind ze heel fijn. de pensil kwast gebruik ik wel voor oogschaduw maar de rest gebruik ik voor concealer en dergerlijke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//