Fashion Inspiration; Leen van je vriend.

Mannen zijn vaak jaloers op vrouwen, omdat zij zoveel keus hebben als het om mode en accessoires shoppen gaat. Als vrouw kies je voor de leukste jurkjes, rokjes, hakken, flatjes, oorbellen, haarknips en meer.

Jaloezie onnodig
Mannen vergeten soms dat dit ook keuzestress oplevert, want je kan maar één item te gelijk dragen. Gelukkig maken wij het onszelf nog moeilijker, door spullen van onze vriend te lenen! Laat zijn te grote schoenen maar in de kast staan, maar leen wel zijn zachte trui, stoere horloge of gekleurde sjaal.

Zachte trui
We hebben geluk, want mannentruien zijn tegenwoordig zacht en hebben mooie tinten op your-look-for-less.nl. Een oversized sweater draag je bijvoorbeeld op je skinny jeans. Door dat de trui zo groot is, voel je je heerlijk. Zelfs als je de mouwen moet opstropen en de trui tot op je knieën hangt.

Stoere horloges
Mannen dragen vaak stoere grote horloges. Deze horloges geven niet alleen de datum en tijd weer. Afhankelijk van het model, zit er bijvoorbeeld een stopwatch of alarmfunctie op. De functies zijn leuk, maar heb je als vrouw natuurlijk niet echt nodig. Waar het om draait: een grote klok voelen om je dunne pols. Wedden dat jij je stoer voelt? Zeker als je deze combineert met een vrouwelijk outfit.

Gekleurde sjaals
Mannen sjaals zien er anders uit als die van vrouwen. Vaak hebben ze mooiere prints en zijn ze wat dunner. Sjaals voor vrouwen zien er meer uit als een stola. Mannen sjaals zijn hieronder niet minder comfortabel en deze kun je ook op een vrouwelijke manier om je hals knopen.

x femketje

Dit artikel is in samenwerking geschreven.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Fashion Inspiration; Leen van je vriend.”

  1. Ik heb zelf geen vriend, maar ik ben wel dol op sweaters die letterlijk 3 maten te groot zijn. Super comfy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//