3X China Glaze Holographic Polishes (Hologlam Collectie)

Sommige van jullie hebben ze misschien wel al voorbij zien komen op facebook, twitter en/of instagram: mijn gorgeous nieuwe lakjes van China Glaze. Het zijn 3 lakken uit de nieuwe holografische collectie, namelijk de kleuren Galactic Grey, When Stars Collide en Infra-Red. Er waren in totaal maar liefst een stuk of 12 lakken in deze nieuwe collectie maar deze 3 spraken me echt het meeste aan.

DSC_2819 copy DSC_2833 copyAls eerste Galactic Grey, stiekem toch wel mijn favoriet van deze 3 en eigenlijk van de hele collectie. Een gorgeous gunmetal donkergrijze lak met, natuurlijk, een prachtige regenboog holo effect in het zonnetje. De lak dekt in 2 laagjes en droogt ook nog eens lekker vlot.

DSC_2820 copyWhen Stars Collide vond ik een ontzettend unieke holo lak, een kleur die ik nog niet vaak eerder voorbij heb zien komen in holografische collecties. Het is een donkerpaarse plum-achtige lak, ook weer met een super mooie regenboog holo. Ook deze lak had maar 2 laagjes nodig, me likey!

DSC_2821 copyInfra-Red had ik eigenlijk wat roder verwacht door de naam maar is eigenlijk een hot pink lak met *again* een gorgeous regenboog holo. Als ik heel eerlijk ben lijkt deze enorm veel op mijn Teeez holo lak Smooth. Toch vind ik dat geen ramp, die Teeex lak is namelijk al zo ver opgebruikt dat deze soort van backup erg goed uit kwam. Ook dit lakje dekt met 2 laagjes.

DSC_2822 copy DSC_2874 copyIk kocht deze China Glaze lakken voor €8,95 per stuk bij PrettyPolish.nl, dat is eigenlijk mijn go to webshop om China Glaze collecties te bestellen. De service is top en de lakjes worden super goed en vooral snel opgestuurd *wat wil je nog meer XD*. Ik ben in ieder geval meer dan blij met deze drie beauties en ze zullen zeker veel gedragen worden deze zomer.

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “3X China Glaze Holographic Polishes (Hologlam Collectie)”

  1. Ik heb er ook een paar van en ze zijn echt prachtig! En ze lakken fijn en drogen snel! =D Echt een top collectie! ^.^

  2. Prachtig zeg, stuk voor stuk! Ik ben sowieso een sucker voor holografische lakjes <3 Kan er naar blijven staren, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//