Gosh Extreme Art Eyeliner #20.

Ik ben gek op eyeliner, en glitterliners zijn ook zeker favoriet hier in huize femketje. Laatst had ik een awesome pakketje gewonnen waar o.a. deze en andere Gosh producten in zaten en vandaag is het dus de beurt aan deze pretty gouden glitter liner.

DSC_2694 copy De verpakking ziet er okay uit, eigenlijk wat we gewent zijn van Gosh en het kwastje is lekker smal en werkt fijn. De glitterliner zelf bevat erg fijne gouden glittertjes in een doorzichtige basis en is makkelijk op te bouwen voor een meer egaal lijntje. 1 keer lichtjes aanbrengen geeft een mooi glittertje aan de look maar wil je (zoals ik vaak ook doe) echt all the way gaan voor een opvallende glitterliner dan heb je toch zeker wel 3 laagjes nodig.

DSC_2695 copy

Op zich heb ik geen negatieve punten over de liner op te merken, hij werkt fijn en is op verschillende manieren aan te brengen. De liner droogt redelijk snel maar is er zonder al te veel geboen makkelijk weer af te krijgen. Deze liner bevat 3ml product en kost normaal zo’n €8,99. Niet erg goedkoop vergeleken bij mijn Saffron glitterliners die meer product bevatten en maar €1,75-€2,00 kosten. Toch vind ik deze wel mooi door de minder opvallende glittertjes en is het zeker het proberen waard!

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt tot en met 1 mei meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Gosh Extreme Art Eyeliner #20.”

  1. Ik vind het een mooie eyeliner, maar weet nooit zo goed wat ik ervan vind als je hem ook echt op hebt. Misschien beetje raar, haha!
    Leuk artikel:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//