2X Essence – The Velvets Eyeshadow.

DSC_2907

Mono oogschaduws, ik heb er zo ontzettend veel van dat ik echt mijn stash eens moet uitzoeken. Vandaag toch weer 2 nieuwe in mijn collectie, want ik heb er 2 van de nieuwe Essence collectie in de pocket vanuit The Velvets lijn :)

DSC_2927

In de look hierboven heb ik deze 2 tinten gebruikt, evenals een bruinig creamy oogpotlood voor de winged liner.

De lichtste tint is 03 Smooth Caramel. Een naam die ikzelf niet erg passend vind aangezien het alles behalve een bruine tint is. Het is een creamy witte tint, mooi matte en shimmerloos. Een perfecte browbone highlight en ook erg fijn om andere kleuren mee te blenden. Ik heb het idee dat deze mono een verkeerde sticker heeft, want als ik op de Essence site kijk zie ik dat deze kleur meer als 01 Fluffy Clouds is.

08 Coral Me Maybe.. is een tint welke de naam wel ten goede komt. Al vind ik het minder koraal ish en meer peachy omdat de tint erg zacht van kleur is. Een pretty matte girly tint die bij veel huidskleuren prachtig gaat staan.

DSC_2908

De pigmentatie is pretty nice. Erg zacht qua structuur maar blend makkelijk uit. Wel kun je wat last hebben van fallout, dit zal meer aanwezig zijn met donkere tinten aangezien dat meer opvalt. De prijs voor 1 van deze mooie mono’s is €1,99. Lekker budgetproof en er zijn nog meer mooie tinten te kiezen uit deze lijn.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “2X Essence – The Velvets Eyeshadow.”

  1. Super fijn dat deze goedkope oogschaduw ook nog eens een goede pigmentatie heeft, ik denk dat ik deze ook maar eens zal proberen!

    1. Haha ja best wel ^^’ ben toevallig bezig mijn hele stash uit te zoeken, maar de mono’s moeten nog aan de beurt komen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//