Gorgeous Sieraden Van HappinessBoutique.com!

DSC_2944

Begin van de maand kreeg ik een ontzettend spontane en vriendelijke email vanuit Happiness Boutique.com met de vraag of ik enkele van hun sieraden wilde ontvangen ter review. Ik zag dat ze prachtige earcuffs en andere oorbellen hadden en was meteen verkocht toen ik onderstaande paren zag!

DSC_2946

Ten eerste even wat basic info: Het is een in Berlijn home based webshop en verzend gratis world wide :D De verpakking is erg professioneel en vooral goed beschermend voor de sieraden. Een witte hard cover box met zachte fluff, een mooi sierpapiertje, tips om je sieraden lang mooi te houden en een persoonlijk briefje. Erg leuk! De oorbellen/earcuffs zelfs zitten ook nog netjes aan een kartonnen papiertje met het roze schelp logo op van Happiness Boutique zelf. Er zijn naast oorbellen nog veel meer andere sieraden te vinden zoals statement kettingen, mooie armbanden en ringen.

Spoiler alert! Van onderstaande 2 looks komt nog een artikel online dus no worries, de lijsten met gebruikte producten komen later nog op de blog! ;)

DSC_2963 copy smallHet eerste paar oorbellen zijn de Joy Ear Jackets en hebben een speciale manier van in doen. Het grootste gedeelte van de oorbel zit namelijk achter je oor en over het pinnetje heen wat al door je oor heen zit. Je kunt hem ook in maat verstellen, wat ik erg fijn vind want niet iedereen heeft dezelfde grootte oorlelletjes ;) Dit paar is goudkleurig en heeft kekke spikes met daarop mooie rhinestones. Het kostenplaatje: €13,95.

DSC_3012 copy smallDe earcuffs zijn echt mijn favoriet voor een hele aparte awesome look. Heel stoer en romantisch tegelijk zijn de Feathered Rose Gold Statement Ear Cuffs. Wanneer je deze besteld krijg je ook 2 stuks, voor elk oor eentje. Dit had ik zelf niet verwacht want vaak is het zo dat je maar 1 earcuff krijgt bij een bestelling, maar I was super lucky want bij deze shop krijg je er gewoon 2! De cuffs gaan aan de onderkant met een pinnetje door je oorbelgaatje heen, en aan de bovenkant zit een clipje wat om je oorschelp heen gaat. Hier hoef je dus geen piercing gaatjes voor te hebben (welke ik overigens wel heb gehad, 3 onder elkaar zelfs). De prijs voor 2 earcuffs is €15,90.

Beide paren voelen kwalitatief erg goed stevig aan. De earcuffs zijn vrij zwaar maar na enige minuutjes dragen merk je daar niets meer van. Ze zien er gewoon zo freaking awesome en stoer uit! Echt geweldig om deze bij een extremere make-up look te combineren. De kleinere oorbellen zijn echt in korte tijd favoriet geworden om dagelijks te dragen en zitten erg comfy. Ook op mijn werk, waar ik zowat zit vergroeid met de telefoon, merk ik niet dat ik ze in mijn oren heb. Ik kan niet anders dan positief zijn over deze sieraden, maar ook zeker over de service en professionaliteit van de webshop en haar medewerkers. Ze zijn vriendelijk, reageren snel op eventuele vragen of opmerkingen, en ze verkopen gewoon damn pretty jewelry!

Ik heb btw ook nog een lekkere kortingscode van -10% wanneer je bij de checkout de code “femketje” in vult. Deze code is geldig tot en met 19 juni 2016 en in te geven bij orders vanaf €19. Er is standaard gratis shipping en je kunt regelmatig mee doen aan een leuke winactie!

Ook kun je punten verdienen met het kopen van sieraden en het reviewen er van op de site, of wanneer je foto’s deelt op je social media. Met deze punten kun je weer leuke nieuwe items kopen of kaartjes ontvangen vanuit Duitsland, hoe leuk is dat initiatief!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Gorgeous Sieraden Van HappinessBoutique.com!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//