Essence Smokey Eyes Brush & Eyeblender Brush.

DSC_1874

Enkele weken geleden scoorde ik een aantal basics bij het KV waaronder deze 2 kwasten uit het vernieuwde Essence schap. Ik heb aardig goede ervaringen met andere kwasten van Essence, dus ik hoopte op een paar nieuwe fijne brushes :D Benieuwd naar mijn review, lees dan snel verder!

DSC_1876

DSC_1875Als eerste de Smokey Eyes Brush, de mintgroene van het stel. Eerlijk gezegd vind ik het meer een grovere pencil brush, maar de naam is wel leuk bedacht en op die manier heeft het meteen een doel. De kwast is lekker zacht en stevig genoeg om oogschaduws mooi smokey te maken en uit te blenden. Qua cijfer zou ik hem een 7 van de 10 geven. Dit, simpelweg gezien om de prijs (€1,39), uiterlijk en de zachte haartjes.

De Eye Blender brush, de lila variant vind ik niet zo heel erg super om te gebruiken waar hij voor bedoeld is. Hij is wel erg zacht en ziet er cute uit, maar voor mij persoonlijk vind ik hem te zacht en niet stevig genoeg om fijn te blenden. Hij had wat compacter mogen zijn zoals mijn favoriete hema blending brushes. Ik moet ook bekennen dat ik deze amper gebruik, alleen wanneer al mijn andere kwasten gewassen moeten worden pak ik deze er bij. Voor de prijs van €1,59 hoef je het niet te laten, hij ziet er wel cute uit maar daar is dan ook alles mee gezegd. Cijfermatig: 5 van de 10.

DSC_1877

An sich vind ik de Smokey Eyes brush dus net even wat fijner dan de Blender brush. Ze zien er cute uit, maar als ik mag kiezen zou ik eerder voor budgetproof kwasten naar de Hema gaan.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Smokey Eyes Brush & Eyeblender Brush.”

  1. Ooooh, nou dit artikel kwam als geroepen! Fijn, had ze bijna gekocht. Dus morgen toch even bij de buren (DM en Müller) kijken. Wil nog wat extra kwasten hebben, niet al te duur.

  2. Hmm.. Ik moet eigenlijk zeggen dat ik niet zo onder de indruk ben. Nu de Smokey Eyes Brush dan wel nog mee :p

  3. Ook al heb je de Essence kwasten gereviewd (is dat wel een woord :p?), toch ga ik morgen even bij de Hema kwasten kijken, haha!

    1. En toen stond mn kat op het toetsenbord en drukte op enter -_- Maar de kwasten zijn gaaf, ze zien er leuk uit. Alleen jammer dat ie een beetje tegenvalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//