Lime Crime Velvetines – Peacock, Buffy & Beet It.

DSC_2701

Zoals jullie wel weten hou ik van mijn Lime Crime Velvetines dupes. Zo scoorde ik alweer een hele tijd geleden nog een limited edtion box waarin 3 mooie tinten zitten: Peacock, Buffy en Beet it.

DSC_2704

Sowieso is de verpakking to die for, gorgeous blauwe verpakking met de herkenbare roosjes. Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren hoeveel ik er voor betaald heb, maar omgerekend in euro’s zal het niet meer dan €4 zijn geweest via buyincoins.com. Je kunt ze trouwens ook via ebay en aliexpress vinden, of gewoon the overpriced real deals scoren.

Maar nu op naar de lipswatches! :D

DSC_2707 peacock Peacock is echt zoooo pretty, een diepe blauwe tint met koele ondertoon. Hij maakt je wel wat bleker dan je wellicht misschien van jezelf al bent, maar i love it! Hij heeft wel een beetje geduld en werk nodig, maar met 2 laagjes kom je al een heel eind.

DSC_2705 buffy

Buffy is een nude kleurtje met een wat warmere ondertoon. Hij neigt zelfs een beetje naar bruinig beige en maakt het daarmee een super draagbare tint. Deze dekte perfect met 1 laagje.

DSC_2710 beet it

Beet It, tja.. wat zal ik er over zeggen. Van alle 3 deze tinten is Beet It denk ik wel mijn favoriet. Een donker roze tegen bordeaux paars aan, zo royaal en gorgeous. Deze dekte perfect met 1 laagje, maar een 2e kan geen kwaad :)

Bekijk ook eens mijn andere Lime Crime artikelen, waarin ik kleuren als Cashmere, Red Velvet, Pink Velvet, Riot en nog veer meer andere tinten heb gereviewed en geswatched.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

35 thoughts on “Lime Crime Velvetines – Peacock, Buffy & Beet It.”

    1. Jaaa zekers :) ik heb er al een stuk of 20 verschillende van en ze zijn echt niet van de real thing te onderscheiden qua kwaliteit <3

  1. die laatste kleur, zo pretty! wist niet dat dit fakes (nja, dupes) waren haha! vond het al niets voor jou aangezien je normaal voor budget gaat ^__^

    1. Het enige waar ik veel geld aan uit wil geven zijn UD palettes :D En deze dupes zijn sowieso amazingly goed voor de lage prijs :3

  2. Wat een prachtige dupes! Ik ben echt fan van die diepblauwe kleur, maar zou hem niet snel dragen! :-) Beet It is echt geweldig!

  3. Super mooie kleuren! Alleen ik vind ze zo naar op de lippen, ik weet niet of dat met de echte lime crime lipproducten ook zo is, maar de dupes die ik heb worden zo korrelig!

  4. Super mooi! Hoe kan jij ze vinden op de site? als ik bijvoorbeeld lime crime intyp staat er dat er geen resultaten zijn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//