❤ Some Happy Thoughts.

De laatste paar maanden probeer ik steeds meer stil te staan bij alles wat goed gaat en waar ik kleine geluksmomentjes bij heb, dan bij alle negatieve dingen in de wereld en het leven. Natuurlijk voelt het soms alsof alle negatieve dingen zwaarder wegen dan de leuke positieve dingen, maar hoe meer positiviteit hoe beter!

In dit artikel een paar van mijn happy thoughts van de laatste tijd.

4056512099722_bGZHY5bs_l

– Mijn kitties en hun persoonlijkheidjes. Echte kereltjes zijn Timmi en Tjappi.

– Mijn beautyroom begint steeds meer mijn fijnste plekje in huis te worden.

– Gekleurde mascara’s, vooral op de onderste wimpers aangebracht, zo freaking awesome.

– Leuke diverse baan en gezellige collega’s. Ik ben voor mijn gevoel met m’n gat in de boter gevallen in mijn fulltime baan :D Soms voelt het alsof je mensen al jaren kent, terwijl je er net 5 maanden bij rondloopt.

– Mijn vrienden die me door moeilijke momenten heen slepen. Zelfs een social worker heeft af en toe een luisterend oor nodig.

– Bijna 10 jaar samen met Roy ❤ (6 februari is het feest :D)

Wat maakt jou gelukkig?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “❤ Some Happy Thoughts.”

  1. Ik vind ook dat mensen vaak zoveel klagen terwijl er ook zoveel mooie momenten zijn. Wat zijn jullie al weer een tijd samen zeg bijzonder!

  2. Gaaf artikel! Wow, al bijna 10 jaar samen! Wel goed om positief te denken.
    Mijn vriend maakt mij gelukkig en mijn kat en mijn aquarium, mijn vrienden en mijn hobby’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//