Expresso Fashion Haul :3

Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik niet toevallig een aantal dingetjes van Expresso.nl wilde uitproberen. De crazy peplum lover dat ik ben twijfelde geen moment en zocht de shop af voor een nieuwe kekke peplum top. Ook vond ik nog een mooie sjaal die makkelijk te combineren is met veel van mijn al bestaande outfits.

20150120_115928

20150120_115940

Ik heb niet erg veel tijd gehad om deze items voor een full on outfit post te shooten, dus vandaar dat ze ff snel in een rush geschoten zijn met mijn gsm en ik ze in dit korte shoplog artikeltje post!

Maar nu de top, peplum wel te verstaan: een gorgeous bruine mouwloze peplum top (de kool top op de site genoemd) met een prachtige geschilderd rozen patroon. Like a painting! Ik heb voor maatje 36 gekozen maar had eigenlijk wel voor 34 kunnen gaan. Hij valt dus wat groter dan verwacht maar ik denk dat ik hem met 1 klein kneepje in de middel wel perfect kan maken. De kwaliteit is fijn, de stof is redelijk stevig en daar hou ik van bij peplum tops. De top is te combineren met hele donkere maar ook hele lichte tinten. Ik denk dat hij ook gorgeous zal staan met okergeel of bordeaux rood gezien de kleuren van de rozen. De prijs was origineel 79,95 euro maar is nu afgeprijsd naar 40 euro.

20150120_120217De sjaal die ik koos is zwartwit (met de naam herma) en heeft een kek printje met aan de uiteindes een zwart ombre effect. Me likey! De sjaal is vrij dun qua stof, maar voelt wel kwalitatief goed. De randjes zijn erg mooi en fancy afgewerkt, geen losse draadjes bedoeling zoals bij een super goedkope ebay sjaal. De originele prijs van deze weet ik niet meer, maar afgeprijsd was hij nog 15 euro. Denk dat hij zo’n 25 a 30 origineel was.

20150120_120438

Ik moet zeggen dat ik echt heel erg tevreden ben met mijn keuzes, ondanks dat de top ietsjes te ruim zit bij mijn middel. De kwaliteit is prima en de verzending was ook aardig snel. Expresso verkoopt wat ik noem “carrière-vrouw kleding” maar wel ontzettend leuke items die je ook makkelijk op een casual dag kunt combineren met een fijne jeans of een cute rokje. Totaal geen strenge oude dames mantelpakjes uit de jaren 80, maar leuke items met kekke printjes voor (jong)volwassen dames die gewoon goed voor de dag willen komen. Zoek je nog iets leuks voor naar je werk, of moet je iets scoren voor een belangrijke presentatie op je school of stage, snuffel eens rond in de shop zou ik zeggen. Natuurlijk kan het ook totaal jouw smaak zijn voor een daily look, ik moet toegeven dat ik me hier ook wel in kan vinden, want wie wil er nou niet altijd super stylish uit zien?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Expresso Fashion Haul :3”

  1. Mijn moeder winkelt ook graag bij de Expresso, haar style is wel wat anders maar de twee items die je hebt gekocht zien er mooi uit! De peplum top heeft een prachtig model!
    XOXO esmee

  2. Die top is echt heel leuk! ik heb zelf een zwarte maar met het koude weer draag ik hem niet zoveel want vind het zonde om er een blazer overheen te dragen! Dan valt het hele effect weg!

  3. Ik houd wel van dit soort items, zo lekker vrolijk voor in de zomer! Love de peplum top, helemaal met dat printje. Loving it dame! Ik houd wel van carrière vrouwen kleding, is zo lekker zakelijk. :’)

  4. ziet er heel mooi uit! Die sjaal is denk ik heel makkelijk te combineren maar voegt altijd wel iets toe! Goede keuzes! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//