Essence All About Nude Palette.

Toch weer even terug naar de nude kleurtjes met dit pretty paletje van Essence. All About Nude is het meest draagbare paletje van de “All About” range, en is ook nog eens fijn gepigmenteerd en super betaalbaar.

DSC_9607

DSC_9608Ik weet niet wat er allemaal mis ging tijdens het shooten van dit paletje, maar mijn camera instellingen stonden op rete slechte ogen functie ofzo, vandaar dat ze wat bewogen en onscherp zijn, excuser moi! <3

Maar nu het palette zelf. 6 Mooie tinten, allemaal wel met een soort shimmer in en ik vind ze ook allemaal wel een wat koele ondertoon hebben. Natuurlijk is een look met dit palette en een andere (warme) bruine tint wel warmer te maken, mocht je het iets te koeltjes vinden. De pigmentatie is echt super, ook van de lichtste tinten. De 2e kleur (middelste van de bovenste 3) lijkt wat minder gepigmenteerd maar deze kleur komt erg sterk overeen met mijn huidskleur, een perfecte blendkleur dus!

Vooral de laatste tint (rechtsonder) is mijn favoriet. Het lijkt een duocrome paarsige bruine kleur, erg gorgeous maar zo goed gepigmenteerd dat je maar een ini mini beetje nodig hebt voor veel effect. De kleuren blenden trouwens ook super fijn in en met elkaar. Er is geen moeite of heftig blendwerk met kwasten nodig ;)

DSC_9616

DSC_9672 copy small

Bovenstaand de swatches en de xmas look waarin ik het paletje heb gebruikt.

Zo’n 3,59 euro is al wat je neertelt voor een pretty draagbaar paletje als deze. Pretty good deal gezien de fijne structuur en pigmentatie.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence All About Nude Palette.”

  1. Dit paletje heb ik zelf ook…. en nog een paar anderen uit deze all about serie… echt super leuke kleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//