FOTD 26/1; Foxy Green.

DSC_9817 copy smallGroen is helemaal mijn ding op dit moment. Nooit verwacht dat ik een kleur als groen nog eens als favoriet zou beschouwen omdat ik vaak sneller naar blauw neig. En toen kwam Catrice uit met haar VISIONairy LE en een prachtig groen paletje. Ik ben HOOKED! Kekke groen glitterige liner er bij en je gorgeous foxy groene winged ooglook is klaar.

DSC_9843 copy small

DSC_9832 copy smallGebruikte producten:
Essence eyeshadow base.
Catrice LE palette.
Catrice LE liquid liner (groene).
Catrice LE gloss.
ELF wenkbrauwgel.
Catrice LE highlighter.
– Essence lash princess mascara.

DSC_9867 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “FOTD 26/1; Foxy Green.”

  1. Groen en ook blauw tinten kan jij erg goed hebben, bij mij past het niet echt. Wat een leuke foto’s van jezelf!

  2. Wat een mooie look heb je gemaakt! Nu heb ik gelijk weer zin om eens wat kleur te brengen in mijn oogschaduw haha. De laatste tijd grijp ik echt te vaak naar de beige, bruine tinten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//