Xmas Presents 2010.

Ola lieve lezers!
De kerstdagen zijn alweer eventjes voorbij dus leek het me nu, zo net voor oud en nieuw, wel eens tijd om jullie mijn cadeautjes te laten zien. Ik heb niet erg veel gehad, dat was ook niet nodig en ben blij met wat ik heb, maar kerst gaat voor mij ook meer over het verhaal er achter en het samenzijn met degene waar je van houd en om geeft.
Maar nu, de cadeautjes……
Als eerste had ik ongeveer een week of 1.5 voor kerst al een leuke dvd box gehad van m’n vriend van Fawlty Towers. Ik weet niet of velen van jullie deze serie daadwerkelijk kennen en gezien hebben aangezien deze best wel oud is, zelfs van voor mijn tijd, maar ik ben echt dol op zulke droge humor en was daarom ook erg blij met dit cadeau. 
En als tweede had ik mijn precious korset handtas gehad waar ik al helemaal verliefd op was sinds mijn 15e…… wat nu alweer 5 jaar geleden is, de tijd gaat serieus snel!
Als laatste heb ik nog van Jeroen, een vriend, een 3 delig theepotje/kopje/schoteltje gekregen die ik echt cute vind en nog handig ook aangezien ik de enige ben die hier thee drinkt en ik niet voor mezelf een grote pot ga zetten. Je kunt het heel handig opbergen omdat je het potje in het kopje kunt doen ^^
Wat hebben jullie gehad/gegeven deze kerstdagen?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Xmas Presents 2010.”

  1. Wat een leuke cadeautjes. Ik vind die tas en dat thee setje heel erg cute. ;D

  2. Je hebt echt leuke dingen gekregen! Ik kende Fawlty Towers niet, heb het snel op wikipedia opgezocht (lang leven wikipedia ;D) en het lijkt me echt hartstikke grappig.

  3. Wat een leuke kerstcadeaus heb je gekregen :D Vooral die tas is erg leuk :D Veel plezier met je cadeaus! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//