Oliebollen bakken.

De tijd van het bakken is weer aangebroken en ook dit jaar ga ik weer een berg oliebollen bakken. Veel mensen maken met oud en nieuw ook appelbeignets en al dat soort dingen maar ik bak elk jaar trouw alleen maar oliebollen. 
Ik bak altijd oliebollen met van die simpele pakken van Koopmans waar ook precies op staat wat je er bij moet doen qua water etc. zodat ik geen foutjes maak en ik rare oliebollen heb aan het eind van de dag. 
Bakken jullie wel eens zelf? Taarten of cupcakes misschien? En wat doen jullie met oud en nieuw, ga je oliebollen kopen of bak je ze ook zelf?
Happy New Year! <3
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Oliebollen bakken.”

  1. Ik bak eigenlijk bijna nooit, wel eens kwarktaart ofzo, maar dat is simpel, mengen met water en mixen klaar is kees. Maar ik heb me wel voorgenomen om wat meer te gaan maken. Ik moet mijn vader namelijk ook nog 2 appeltaarten geven.
    Met oud en nieuw bakt mijn vader altijd met een van zijn beste vrienden echt meer dan 100 oliebollen en appelbeignets. Ieder neemt dan de helft mee naar huis en we hebben altijd driekwart over :D

  2. Ik bak eigenlijk alleen cakejes. Van oliebollen gaat je huis zo stinken.

    Jij ook een fijn oud en niew jaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//