Essence mono oogschaduw; 10 Hypnotic Blue.

De meningen verschillen nogal over de kwaliteit van Essence oogschaduws maar ik kan jullie vertellen dat deze mono oogschaduw beter is dan ik verwachtte.

Een tijd geleden alweer had ik deze in de uitverkoop gekocht aangezien de kleur uit het assortiment ging, ik heb er ongeveer € 0,80 voor betaald (50% korting op de orginele prijs) en het was dus echt een koopje. Toen ik thuis kwam ging ik natuurlijk meteen deze kleur uitproberen, ook gelijk tijdens een shoot en ik stond echt versteld van de pigmentatie en de shimmer die deze simpel ogende oogschaduw gaf.
Vergeleken bij eerder gekochte mono oogschaduws van Essence is deze echt 10 keer beter gepigmenteerd en doet deze echt wat er wordt beloofd. De oogschaduw blijft zelfs zonder basis lang zitten en gaat niet erg snel in de lijntjes. De oogschaduw brengt erg fijn en zacht aan en is ook makkelijk weer te verwijderen met een beetje water of een make-up reiniger. 
De oogschaduw zelf heeft geen geur wat ik ook een pluspunt vind en de verpakking is simpel maar herkenbaar.
Zeker een oogschaduw die ik jullie zou aanraden. Alleen dan weer jammer dat hij niet meer in het assortiment is. Als je geluk hebt ligt er nog wel 1 in de uitverkoop bakken, heb al heel wat berichten gehad daar over!

Ik had o.a. deze oogschaduw gebruikt bij deze EOTD.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence mono oogschaduw; 10 Hypnotic Blue.”

  1. Wow, dat is idd gepigmenteerd! Maar volgens mij is het hit or miss met Essence oogscaduw: sommigen die zijn echt best goed, anderen…niet zo ;)

  2. Mooie kleur! Lekker frosty blue, fijn voor in de winter! Zuur dat 'ie uit het assortiment is. :/ Zul je altijd zien :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//