EOTD 29/12 New Year Look.

Gebruikte producten:
          Catrice allround concealer palette.
          Essence mono eyeshadow 02 dance all night.
          NYX Glitterati Glitter Cream Palette.
          HEMA liquid eyeliner in black.
          Da Curly mascara in extra black.
Als eerste heb ik op het gehele ooglid de lichtste kleur uit het concealer palette aangebracht als oogschaduwbasis. Daarna heb ik de mono eyeshadow van Essence aangebracht op het gehele ooglid en iets meer opgetapped op het bewegend ooglid omdat ik daar de kleur iets intenser wilde.
Omdat de Essence mono oogschaduw een kleine goude shimmer bevat heb ik goud laten terugkomen onder het oog en de onderste wimperrand door de goude glitters van het NYX palette pattend aan te brengen tot ongeveer 1/3 tot 1/2 van het lid.
De liquid liner heb ik niet al te dik aangebracht tegen de bovenste wimperrand met een kleine wing aan om het af te maken. Als laatste heb ik alleen op de bovenste wimpers mascara aangebracht.
Om deze look compleet te maken kun je voor een nude lip, een felle rode lip of een ietwat roze lip kleur kiezen. Zelf heb ik het gecombineerd met de Jip en Janneke gloss in de kleur Fuchsia.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “EOTD 29/12 New Year Look.”

  1. Supermooi! Ik dacht eerst dat het gouden eyeliner was, maar het was dus van die Nyx glitter palette :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//