❤ WINACTIE: 4 Super Fijne Ebay *Real Techniques Knock Off* Brushes! CLOSED/GESLOTEN!!

Omdat ik deze kwasten zelf dagelijks gebruik leek het me leuk om dit keer een set van mijn 4 favoriete gezichtskwasten weg te geven! Ze zijn net met de post binnengekomen en vanzelfsprekend nog brand new en in de verpakking ;)

Wil je ook een kansje wagen en mee doen met deze actie, lees dan snel verder naar de voorwaarden. En don’t worry, je hoeft er niet veel voor te doen!

pic20141212171731

Wat MOET je doen om kans te maken op deze 4 Real Techniques knock off kwastenset?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 4 fijne gezichtskwasten! Voor alle info http://femketje.nl/?p=11351″
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 12 december t/m 26 december 2014. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

43 thoughts on “❤ WINACTIE: 4 Super Fijne Ebay *Real Techniques Knock Off* Brushes! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Wat een leuke actie! Ik volg je op bloglovin. Kan alleen dit artikel daar niet vinden maar misschien is het daar een beetje vroeg voor. Zodra ik het vind like ik het. xxx Iris

 2. Jaaaaaa ik doe heel graag mee! Ik heb hoe raar het ook klinkt nog niet goede kwasten. En deze heb ik al heel lang op mijn wishlist staan! Ik volg je via BL, Twitter, Facebook en YouTube. Ik heb het bericht gedeeld op twitter en geliked op BL. Mijn e-mail: remptlonneke@gmail.com

 3. Wooo supervet! Ik doe zeker mee! Ik volgde je al op bloglovin en youtube, en heb het artikel geliked! Ik wacht nog op je approval op twitter. :)

 4. Ik ben ook nog op zoek naar nieuwe kwasten dus ik doe graag mee! :)
  Ik heb ook de extra winkansen gedaan (instagram: xdooww, twitter: xdooooo en de rest onder mij eigen naam)

 5. Wow toffe winactie! Ben erg benieuwd naar deze kwasten,ze zien er fijn uit. Zouden ze net zo fijn zijn als de echte? Ik ben in ieder geval nog op zoek naar een fijne gezichtskwast dus dat komt goed uit.

  Ik volg je uiteraard op facebook,bloglovin en via de site. Zo ben ik altijd op de hoogte,vooral van de nieuwe limited editions. Die lees ik het liefst!

  Love Susannr

 6. Omg, die lijken me zo fijn! :D
  Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op bloglovin (en geliked), instagram en youtube: marlyvand
  Succes iedereen♥

 7. Ik doe mee!
  ik volgde je al op bloglovin en heb dit bericht geliked.
  ook heb ik je geliked op Facebook en ben ik geabonneerd op je YouTube kanaal.

  superprijs!

 8. Wat een leuke actie! Ik doe dan ook heel graag mee :) Ik volg je blog al een hele tijd, ook op Bloglovin. En nu ook op Twitter en Facebook met mijn persoonlijke account :)

 9. Super! Daar lees ik altijd zo’n goede dingen over. Ik volgde je al op BL, ig en YouTube. Spannend, ik heb alleen maar een kwast voor blush :(

 10. Deze kwasten zijn het helemaal, en zou ze graag uit willen proberen.
  Ik volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter (tweet geplaatst) & You Tube

 11. Oeh leuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik heb je blogpost geliked en ik volg je natuurlijk al op Bloglovin, Facebook, Instagram, YouTube en Twitter! Allemaal onder de naam Quinta en instagram op: aatniiuq

  Ik doe mee omdat ik al tijden zulke fijne kwasten zoek en ik hoor heel veel mensen over deze soort kwasten praten. Nu heb ik helaas geen paypal want dat vind ik te riskant dus is dat best zonde. Nu de mogelijkheid om ze te winnen!

  Verder wens ik je succes met je blog en wens ik iedereen succes die meedoet!

  Xxx Liefs Quinta

 12. Supergaaf! Ik doe graag mee! Ze lijken me erg fijn! Ik heb je FB pagina geliked en volg je op Instagram!

 13. Wat een leuke winactie! Ben al erg benieuwd naar deze kwasten dus waag een kansje door mee te doen.

  Ik heb ALLES gedaan wat je hebt gevraagd. Zowel de moet dingen als de mogen dingen :D

  Let’s hope!
  xx

 14. Leuke winactie! Ik ben zelf nog op zoek naar fijne gezichtkwasten en hoorde inderdaad dat deze heel fijn zijn en erg op die van de real techniques lijken, ik doe graag mee! Ik volgde je al via bloglovin en heb deze post geliked:)

 15. Ja! Leuke actie, ik doe mee! Ik heb alle verplichte en alle niet verplichte dingen gedaan ^.^

 16. hey femke ik kan je niet volgen op bloglovin omdat ik mijn email niet meer kan openen om een nieuwe acount te maken. ik hoop dat ik ook zo kan winnen want ik wil super graag kwasten van real techniks alleen ik kan dus zeker niet winnen omdat ik je niet volg op bloglovin en dan is het ook niet eerlijk. maar hopelijk kan ik ook met deze reactie winnen :)

  ps ga zo door met je blog vind m leuk

  xxx ghizlane

 17. Jaa ik doe mee ^,^ Ik heb alles gedaan wat je moest doen én alle dingen voor extra winkansen.
  XX-Eline

 18. Wat leuk, ik doe mee! Ik kan nog wel wat kwasten gebruiken en ik ben erg benieuwd naar deze :) Ik volg je op Bloglovin en heb je bericht een like gegeven. Ik volg je ook op Youtube.

 19. ik volg je nu wel met bloglovin en mijn andere reactie staat ergens onderin hopelijk maak ik kans en doe de groetjes aan kat ;)

 20. Ah super leuk, ik doe mee! Ik volg je op BL en heb het bericht geliked, en volg je op Youtube!

 21. Leuke winactie! Ik doe mee, ik volg je op bloglovin + de like, ik volg je op Instagram en ik heb geabonneerd op je Youtube! xoxo

 22. Ik kan altijd erg goede kwasten gebruiken om mijn make-up op te doen. Ik doe graag mee met de actie.

 23. Super leuke actie! Ik doe graag mee want ik had ook eigenlijk nog nieuwe kwasten nodig. Ik heb alles gedaan wat moest en “volg” je op facebook en youtube :) En nu maar hopen, succes iedereen!
  Liefs.
  Jonne

 24. Hoii femke,

  Ik doe mee en ik hoop dat ik kans maak!
  ik wilde die kwasten al een tijdje!
  ik volg je al een tijdje op bloglovin en op facebook volgde ik je ook.
  spannenddd

  Xxx amelle

 25. Leuk hoor, ik kan wel wat goede kwasten gebruiken!
  Ik volg je op instagram (riann2011), bloglovin (riannx) en heb dit artikel geliked. Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal

 26. Wat een leuke winactie. Ze zien er fijn uit! Ik heb de laatste 3 stappen gedaan want ik heb geen twitter meer.

 27. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//