2X Treacle Moon Bath & Shower Gel.

Treacle Moon is een merk wat al enige tijd te koop is hier in Nederland bij o.a. de AH. Het was echt al eeuwen geleden dat ik deze twee shower gels had gescoord, laat staan dat ik ze uitgeprobeerd had. Eerst heb ik een berg andere doucheproducten opgemaakt maar uiteindelijk zijn ze beide “als warme broodjes” door de douche heen gegaan ;)

DSC_7672

De 2 geuren die ik heb geprobeerd zijn best zomers, maar desalniettemin ook lekker deze tijd van het jaar te gebruiken voor een frisse oppepper in de ochtend.

My Coconut Island is, zoals de naam al doet vermoeden, een zoete kokosgeur. De douchegel is wit en vrij vloeibaar, maar schuimt wel lekker hard. Those Lemonade Days is denk ik mijn favoriet van deze twee. Deze geur doet me denken aan zuurtjes en ruikt zo lekker zoetzuur naar citroen!

Beide showergels zijn ook in bad te gebruiken, wat ik trouwens ook al een aantal keer gedaan heb. Ze bubbelen in bad ook prima en de geuren verspreiden super lekker door de hele badkamer. Ze maken mijn huid goed schoon zonder uit te drogen. Het enige minpuntje is dat de geur niet erg lang op mijn huid blijft hangen. Jammer! Want ik vind ze juist zo lekker >.<

Normaal gesproken kosten deze 500ml flacons 4,99 euro, maar ik scoorde deze een hele tijd geleden tijdens een 1+1 gratis bonus actie bij de AH.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “2X Treacle Moon Bath & Shower Gel.”

  1. Ik heb sinds kort dit merk van de AH ontdekt, en echt wat heerlijk de geuren. De varianten die jij hebt ken ik nog niet maar lijken mij ook erg lekker.

  2. Deze ken ik ja, ze zijn echt fijn vind ik =) En de flessen zien er ook altijd leuk uit.

  3. Deze klinken heerlijk! Ik heb pas een mini van de Cinnamon Nights gekocht maar heb hem nog niet kunnen proberen! :-)

  4. Ik heb lemonade days, The raspberry kiss, Ginger morning en zaterdag in Duitsland kocht ik Warm Cinnemon Nights, love them <3

  5. Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd, maar hoor er wel telkens positieve verhalen over. Ik ga zaterdag richting Duitsland, dus dat is misschien het ultieme moment om ze eens aan te schaffen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//