Mijn Vrije Dagen ❤

Ik krijg regelmatig de vraag of ik niet wil beginnen met “ploggen” (een foto log van een bepaalde dag of week), maar aangezien ik nogal veel werk en soms 6 a 7 dagen achter elkaar aan de bak moet, heb ik naar mijn mening, niet erg veel boeiends te laten zien. Foto’s maken op mijn werk kan niet echt en zou ook best saai zijn denk ik ;) Vandaar dat ik het voor nu altijd hou op een twee wekelijkse Get To Know Femketje post.

Toch leek het me leuk om zo nu en dan iets te laten zien van de dagen waarop ik vrij ben, en thuis aan het werk ben of simpelweg een chillax dag heb. Vandaag dus een soort van plog/blogpost, maar dan wat meer algemeen over wat ik doe op een normale vrij dag.

12okt

Sowieso als ik vrij ben en ik heb alleen dingen in huis te doen, sta ik op rond een uur of half 11. Ik ben vaak ook maar 1 dagje vrij tussen het werken door, dus dan mag ik van mezelf uitslapen tot ik het beu ben. Vaak werk ik de avond daarvoor tot een uur of 2 ‘s nachts door aan make-up looks of nail arts. Wat ik als eerste doe in de ochtend is even de radio aan knallen en de badkamer in duiken. Dat duurt meestal een minuut of 10, daarna strompel ik naar beneden en doe mijn laptop aan. Ik surf Bloglovin af en lees wat leuke artikelen van anderen. Daarna check ik of mijn eigen blog nog naar behoren werkt en deel ik mijn nieuwste artikel van die dag op twitter, FB, noem maar op ;)

Bijna altijd slinger ik de wasmachine aan als ik op Bloglovin bezig ben, gewoon zodat deze klaar is op het moment ik naar boven ga om in mijn beautyroom te filmen, fotograferen, swatchen en de hele rambam voor komende artikelen op femketje.nl. Ik maak een to do list met artikelen die ik sowieso af wil krijgen die dag voor de komende dagen of week, en fotografeer nieuw binnengekomen producten nog voordat ik ze in plan in mijn agenda.

7

Vaak is het tegen deze tijd al ruim na het middag uur en moet ik ff wat te eten maken. Wat boterhammen of broodjes met een gebakken ei gaat er altijd wel in. Salade er bij en ik ben settled voor de rest van de dag totdat Roy rond 6 uur thuis komt. (door de weeks gezien dan). Daarna neem ik ff pauze om te eten, en ga ik daarna verder om het huishouden te doen. Boodschappen die gedaan moeten worden, stofzuiger door het huis laten rennen en alles ff netjes en aan kant maken. Ik heb maar 1 moment in de week om dat echt goed te doen, dus vaak is de rest van mijn middag daar aan besteed.

‘s Avonds kook ik altijd op mijn vrije dag voor Roy (en voor mezelf ofcourse) en zit ik na het eten altijd nog even te bloggen, blogs te lezen, nail arts of looks te maken, terwijl Roy nog thuis overwerkt of lekker zit te niksen. En als ik daar een keer geen zin in heb, dan zit ik gewoon lekker met Roy op de bank te gamen of een serie te kijken.

Work-Hard-1

Mijn zeldzame vrije dagen zijn altijd goed gevuld, en dit is zomaar een rustig dagje wat ik net beschreven heb. Ik vind het niet erg dat ik zo veel werk, want ik vind m’n baan leuk en hard work pays off! :D Hoe vullen jullie je vrije dagen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Mijn Vrije Dagen ❤”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//