Ciaté – Roller Coaster + Locket.

Ciate is een merk wat ik nog maar net leer kennen. Vandaag review ik 2 lakjes die ikzelf wel erg pretty vind in de combinatie zoals ik ze hieronder geswatched heb. Roller Coaster en Locket zijn glitterige lakjes die je met zo’n 3 lagen wel dekkend krijgt op zichzelf, maar natuurlijk werkt het veel sneller en makkelijker over een dekkende andere kleur.

20141024_214320

Roller Coaster is een blauwe glitterige lak met verschillende groottes glitter. Zelf vind ik ‘m prachtig over een dekkende zwarte lak omdat dan de kleur goed naar voren komt. Glitterlakjes zijn altijd een pain in the butt om van je nagels af te krijgen, maar bij deze lak heb ik het er wel voor over.

20141023_221337Locket is een zilveren glitterlak. Weer eentje met verschillende groottes glitter en shimmer en is net wat makkelijker dekkend te krijgen dan Roller Coaster. Toch breng ik deze graag aan over welke kleur lak dan ook. Het is net zilveren sneeuw op je nagels :D

Beide lakjes kosten normaal gesproken zo rond de 10 euro, maar ik scoorde deze en nog wat andere Ciate lakjes in een 3 voor 10 euro actie bij Big Bazar.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Ciaté – Roller Coaster + Locket.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//