WINACTIE: 2X Britse Snorren Ring!

Ola lieve lezers!

Voor de 4e week op rij een nieuwe winactie op deze rustige maar ultra zonnige zondagmiddag. Dit keer maken twee van mijn gorgeous lezers kans op een Britse snorren ring! Ik vond ze zelf erg leuk en heb daarom ook voor jullie 2 kekke varianten besteld bij BornPrettyStore.com een tijdje geleden. Deze actie is niet gesponsord maar gewoon uit eigen portemonnee betaald ^^

winactie femketjeNL 16-2 tm 2-3

Wat MOET je doen om kans te maken 1 van deze twee snorren-ringen?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet voor welke kleur ring en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome Britse snorren ring! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8451 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 16 februari tot en met 2 maart 2014. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “WINACTIE: 2X Britse Snorren Ring!”

 1. Alweer een super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alles gedaan behalve zelf een artikel schrijven. X

 2. Leuke ringen! Ik vind vooral de rode leuk, ik volg en like je op op bloglovin. Veel succes!

 3. Aaah wat leuk ! Wat zien ze er vrolijk uit :)
  Ik volg je op bloglovin en heb je bericht geliked, ik volg je op Instagram en Twitter en ik heb je geliked op Facebook & ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal :)

  Xx patricia

 4. Leuk zeg. Ik volg je op FB en bloglovin en heb het artikel op bloglovin geliked.

 5. Sunny Sunday Smiling
  De rode graag ;-)
  Alle media over dit onderwerp geliked/gedeeld onder;DinyG (diny gijsberts),Dinie.Gijsberts,Momzymom en MissMomzy twitternr; 69

 6. Erg leuke actie! Zelf vind ik snorren wel leuk, maar ik denk dat ik hier een hele lieve vriendin blij mee kan maken en haar erg kan verrassen.

  Succes iedereen en keep on blogging Femke!

  XXX

 7. Heee!
  Ik heb je bericht geliked en volg jou al langere tijd!
  Ik zou graag het rode snorretje willen winnen, want ik hpi van jou blogs en zou graag een keer een opkikkertje kunnen gebruiken, want ik heb al 3 jaar chronische buikpijn :'(
  Xxx

 8. Ik doe graag mee heb alles gedaan behalve een artikel en dat twitter, ik zou graag de rode willen krijgen!xxx

 9. Wat een leuke winactie en wat een leuke ring.
  Mijn voorkeur naar uit naar de rode.
  Sorry, uit principe zit ik niet op facebook e.d., dus die kan ik niet liken voor een extra winkans.
  Kun je ook winnen met alleen deze reactie??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//