Hoe Ik Mijn Nagels Lak!

Er is veel, maar dan ook echt ontzettend veel vraag naar geweest hoe ik nu precies mijn nagels lak. Oefening baart kunst en dit is mijn simpele manier. Soms is 1 laagje genoeg en soms heb je er 3 of 4 nodig. Wacht vooral lang genoeg tussen de laagjes door om smudges en andere beschadigingen aan de lak te voorkomen ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Hoe Ik Mijn Nagels Lak!”

  1. Ik denk dat je gelijkt hebt wanneer je zegt; oefening baart kunst! Hoe vaker je het doet hoe beter het gaat! Sommige gebruiken na het lakken een tandenstoker met iets van een watje eromheen om een mooi randje te maken tussen de lak en nagelriem. Maar wanneer je vaker je nagels lakt kan je zonder deze hulpmiddeltjes! ;-)

  2. Ik gebruik die base coat van Essence ook die vind ik echt super fijn. Handig filmpje ik lakte altijd eerst de zijkanten, maar ik ga het nu eens zoals jij het doet doen.

  3. Zo oneerlijk dat sommige mensen zo goed hun nagels kunnen lakken! Haha.
    Bij mij zit er altijd wel wat lak naast mijn nagel, maar ja .. zoals je zegt: oefening baart kunst!

  4. Erg handig filmpje! Ik krijg na het aanbrengen van de topcoat vaak bubbeltjes aan mijn lak =( Terwijl ik wel lang genoeg wacht. En het maakt vrijwel niet uit elke lak ik daarvoor gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//