FOTD 17/2; New Glasses!

BCimg_20140216_1

Afgelopen weekend kreeg ik een onverwachts telefoontje dat mijn nieuwe bril die ik nog geen 2 weken geleden gekozen en besteld had, al klaar was om opgehaald te worden. Ik was super excited en eigenlijk nog steeds want ik ben er helemaal verliefd op. Het montuur zelf lijkt op foto’s zwart maar met een bepaalde lichtval zie je dat het eigenlijk donkerrood is. De vorm van het montuur is totaal niet wat ik normaal altijd heb gedragen en moet zeggen dat ik het veel leuker vind staan dan het rechthoekige wat ik normaal altijd heb. Me likey! :D

DSC_6162 ori small

Voor de look zelf heb ik het qua oogmake-up rustig gehouden met zachte tinten en heb ik dit keer zelfs mijn wenkbrauwen een beetje bijgekleurd met een eyebrow gel van ELF.  Dit, omdat het montuur zelf wat harder van kleur is en wenkbrauwen toch wel erg belangrijk zijn voor je gezichtsuitdrukking.

Gebruikte producten:
– Max factor face finity foundation.
ELF Zit zapping concealer.
– Gosh primer.
– ELF blush+contour duo.
– Essence Love Letters palette.
 Essence Metal Glam highlighter.
Anastasia matte highlighter.
– Rimmel sexy curves mascara.
ELF eyebrow treat & tame.
NYC applelicious lipbalm.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “FOTD 17/2; New Glasses!”

    1. Ik heb gelukkig geen erg slechte ogen dus hoef ‘m niet altijd op ^^ alleen in het verkeer e.d. of wanneer m’n ogen moe zijn :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//