What’s On My Way! – Ebay Stuff (o.a. OPI).

Het is al forever geleden dat ik een shoplog of what’s on my way artikel heb gepost. NATUURLIJK shop ik wel, de laatste tijd wel wat minder maar met mijn verjaardag begin oktober heb ik zowat een complete nieuwe garderobe geshopt. Toch vind ik het doelloos om dit allemaal nog te laten zien want dat komt vanzelf wel voorbij in mijn IG posts of look posts hier op femketje.nl . Maar vandaag heb ik via ebay 2 mooie bestellingen geplaatst welke ik toch wel even wilde delen met jullie beauty loving lezers. Ik wacht er in ieder geval nu al met veel smart op en kan eigenlijk niet wachten tot ze er uiteindelijk zullen zijn :D

opi-x-hello-kitty-bottles

Als eerste kon ik mezelf niet meer weerhouden om de OPI Hello Kitty collectie te scoren. Als pure die hard HK fan en polish addict MOEST EN ZAL ik deze collectie aan mijn stash toevoegen, no matter the costs…. Nouja, de kosten waren via een betrouwbare verkoper via ebay alsnog bijna €100.-, maar alsnog een stuk goedkoper dan wanneer ik het in een Nederlandse shop zou bestellen. Ik moet er alleen wel 2 a 3 weekjes op wachten, maar onze Fem heeft wel wat geduld wat dat betreft. I know, het is een enorm groot bedrag voor 12 nagellakjes, maar ik werk hard genoeg voor mijn geld zo’n 6 dagen per week. Af en toe moet je jezelf even kietelen, en natuurlijk geldt voor mij dat deze aankoop zo’n 3 maanden “party money” in beslag neemt. Dat heb ik er dan weer graag voor over :)

31104-1Het 2e en laatste wat ik bestelde (ja aan mijn bankrekening komt ook wel eens een einde na een huge order aan nagellakjes…) is een soort brush drying rack waar je je kwasten op z’n kop in kunt hangen om te laten drogen na het wassen. Ik liep nog steeds aan te klooien met grote badhanddoeken half op te rollen en daar mijn natte kwasten schuin op te leggen. Dit gaat echt een verademing zijn, ook voor Roy, want hij liep steeds door de kleffe natte kwasten heen die voor de wc op de badkamervloer lagen :’) You’re welcome honey <3 Deze houder kostte me omgerekend in euro’s €7.- Mooie deal voor een vrij stevig uitziende houder, en ook op deze moet ik 3 weekjes wachten.

Wat zijn jullie laatste aankopen geweest?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “What’s On My Way! – Ebay Stuff (o.a. OPI).”

  1. Dat drying rack ziet er super handig uit! Dat zou ik ook moeten bestellen! Ik ben benieuwd hoe je hem vindt.

  2. Die houder lijkt me super handig, en die 12 lakjes! Heerlijk dat je jezelf daarmee verwent. Als je zo hard werkt heb je dat wel verdiend ;)

  3. Aaah, die kwastenhouder staat ook al maanden en maanden op mijn wishlist! Toch nooit gedaan. Ach, als je er een review over schrijft, hoor ik het dus graag! :)

  4. De hele collectie, OMG! Ik kijk uit naar al je swatches! (en wat ga jij blij zijn als de postbode dit komt brengen, heeeerlijk!!)

  5. Ik zag het al op Facebook, maar gaaf dat je de hele Hello Kitty collectie hebt besteld. Ik ben zelf ook fan van Hello Kitty! =D Kan niet wachten tot mijn lakjes er zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//