Essence Winter? Wonderful! – Polishes.

DSC_0665Vandaag review ik de 4 lakken en enkele glittertopcoat van de nieuwste Essence LE. Ik moet zeggen dat ik een beetje wisselende gedachtes heb qua deze lakjes, en dat zegt al vrij veel want ik ben een die hard polish addict die in elke lak wel wat goeds kan zien. Benieuwd naar mijn ongezouten mening en swatches, klik dan snel verder!

DSC_069401 The Frosted is een ijzig wit lakje, welke naar mijn mening wat vlekkerig lakte. Niet helemaal lekker en fijn naar mijn zin, en ook niet wat ik gewend ben van Essence lakjes. Helemaal negatief ben ik niet, hierboven op de swatch heb ik 2 laagjes aangebracht, dus hij is wel weer makkelijk soort van netjes dekkend aan te brengen.

DSC_069802 The Semi Matt is denk ik qua structuur mijn minst favoriete. Kijk hoe crappy deze lakt. En hier heb ik moeite voor moeten doen. Hij is streperig maar dekt wel snel met 2 laagjes. Hij gaat heel erg in de meest kleine groeven van de nagel zitten, en deze versterkt hij des te meer. Erg jammer want het lichtblauwe kleurtje is wel erg pretty.

DSC_070003 The Iced is een liquid sand achtig lakje welke ik zelf niet dekkend kreeg. Misschien met 4 lagen maar de 2 laagjes die ik hierboven aan heb gebracht beloven ook met 4 laagjes niet veel goeds qua dekking. Wel moet ik zeggen dat ik deze super pretty vind qua kleuren en glitter/shimmer. Lekker ijzig en winters en gewoon mooi. Eigenlijk stoort me de doorschijnendheid hierdoor niet meer zo.

DSC_0703De laatste lak is 04 The Crystallized, een mooie lak, semi sheer maar een apart bronzig roze kleurtje. Eentje die ik er niet echt tussen vind passen in deze collectie, maar welke wel mijn favoriet is van de 4. Op bovenstaande foto heb ik 2 laagjes aangebracht, een 3e zou het bijna perfect dekkend maken.

Van de topcoat zelf heb ik geen goede foto meer kunnen maken, heb hem wel een week over een zwarte lak heen gedragen. Dan is hij echt gorgeous, het is een soort duochrome glitterlak welke van kleur wisseld tussen koper rood en groenig. Erg gorgeous en zeker eentje welke ik vaker ga gebruiken.

De lakjes zelf kosten €1,89.- en de topcoat €1,99.-. Ik ben zelf dus niet echt blown away door de lakjes in deze collectie, best jammer want ik had vrij hoge verwachtingen. Concluderend: Ze zien er mooier uit in het flesje dan op de nagel. 

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Winter? Wonderful! – Polishes.”

      1. Nou, ik heb er inmiddels twee uitgeprobeerd: 02 The Semi Matt (de lichtblauwe) en de topcoat. Pfff, wat een drama! De blauwe was echt niet egaal te krijgen (pas na twee lagen topcoat leek het ergens op) en de glittertopcoat was bij mij net snot. Zo zonde!

  1. 03 en 04 vind ik wel echt heel mooi, maar wat zonde dat de lakjes toch wel tegen vallen! Jammer. Maar goed bij budget producten zitten er wel eens missers tussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//