What’s On My Way: Ebay Koopjes!

what's on my way ebay femketjenl

1. China Glaze Texture Collectie, alle 6 de lakken voor omgerekend nog geen €32 met verzendkosten. De verzendkosten zijn wel $15 maar alles omgerekend ben ik alsnog een euro of 10 goedkoper uit via ebay dan via een Nederlandse webshop, waar deze collectie overigens nog steeds niet te krijgen is >.< Per lakje betaal ik nu dus maar €3,33 afgezien van de verzendkosten. Oh en deze verkoper is top rated en heeft verder nog veel meer andere mooie O.P.I. en China Glaze collecties!

2. + 3. Super leuke zwartwitte scull scarfs die ik ook gewoon naar mijn werk kan dragen als ik zou willen voor omgerekend €1,50 per stuk. De laatste tijd ben ik heel erg into scarfs maar ik was mijn eigen kleine collectie beu en vond deze skull scarfs wel erg gaaf.

4. Horizontal Cross Necklace voor maar ongeveer €1,00! Ik was al langere tijd opzoek naar een ketting als deze maar vond ze echt veel te overpriced in Nederlandse webshops. Gotta Love Ebay Baby!

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “What’s On My Way: Ebay Koopjes!”

  1. Wuaaaa, ik ben zo ontzettend benieuwd naar de schitterende lakken van China Glaze! Leuke items weer Fem, ook de sjaaltjes. Ben benieuwd. ^^

  2. Leuke aankopen =) Gaaf, die lakjes van China Glaze. Sjaaltjes en kettinkje zijn ook erg leuk!

  3. Leuke aankopen! Ik heb die verkoper van de neppe RT kwasten trouwens een mail gestuurd en ze zouden de kwasten nog een keer verzenden: ik ben benieuwd of ze ooit nog aan gaan komen!

    1. Jeetje, zit je er serieus nog steeds op te wachten? >.< Bij mij waren ze er met zo'n 3 a 4 weken, misschien is er wat mis gegaan met de post! Dat gebeurt wel vaker, ik zit nu ook al 7/8 weken op iets te wachten wat een week geleden ook opnieuw verstuurd is. Het ging maar om een bedrag van een euro maar dan nog XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//