24 thoughts on “My Boyfriend Does My Make-up!”

 1. Leuk filmpje haha! Mijn vriend deed dat ook een keer met die dop eraf draaien, zodat je de pomp losdraait zeg maar. Mijn reactie was precies hetzelfde als de jouwe haha

 2. Wat een geweldig filmpje! Sommige dingen zijn echt hilarisch, maar ik vind dat hij het nog best mooi heeft gedaan :D

 3. Oh wat een geweldig filmpje, haha! Ik heb gelachen ;-) Leuke vriend heb je!
  En ik vind het eindresultaat best oke, voor een man vind ik het best knap werk haha!

 4. Wat een prachtige look, Femke! Volgende keer iets minder foundation misschien, haha.

 5. Op een watje! :D
  En dan met die poederkwast aan je ogen, geweldig :D
  Als ik m’n ogen op spleetjes nijp, valt het best wel mee :D

 6. Super leuk filmpje! Ik heb echt gelachen =) Ik moet wel zeggen dat je vriend het leuk kan. Haha, foundation aanbrengen met een watje! En het eindresultaat zag er zeker niet slecht uit =)

 7. Wat een super leuk filmpje, ik moest zo lachen om jullie, maar hij heeft het echt niet slecht gedaan hoor, heb er veel gezien die veel slechter waren.

 8. Hahahahahahaa! Nou nou, Roy doet het nog goed vergeleken met sommige op YouTube! Volgens mij kruipt hij stiekem onder het bed en kijkt hij sneaky mee als jij je opmaakt!

  1. Haha lol, inderdaad! Ik ben er nog aardig goed vanaf gekomen. Volgens mij heeft ie me inderdaad al vaak mezelf zien opmaken. Moest wel echt lachen dat hij probeerde professioneel over te komen door met termen te gooien waar die niet eens van wist wat het betekende XD

 9. Hahaha geweldig! En je reactie telkens is ook erg leuk! Die ‘oooh’-blik van je als ie iets verkeerd neemt of gaat gebruiken op je! Erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//