What’s On My Way – BornPrettyStore.com!

Ondanks mijn nogsteeds geldende no-buy heb ik toch stiekem wat geshopt op bornprettystore.com. Het grappige was dat ik gewoon nog wat vergeten geld op mijn paypal account had staan, waar ik pas achter kwam op het moment dat ik mijn adres ging wijzigen. Lucky!ย Ik kon het dus niet laten om toch ff wat mooie goodies in de sale te scoren. Hieronder de afbeeldingen direct van de BPS site af, met de 4 lakken die ik gekocht heb. Hopelijk zijn ze met 3 weekjes binnen!

Als eerste bestelde ik 2 flakie achtige lakjes voor $8,99 per stuk in nummer 4 en 11. Goede swatches kon ik nog nergens echt vinden van beide tinten, vandaar dat ik maar 1 swatchfoto van de BPS site zelf laat zien. Ik kwam de nummer 4 lak eerder al tegen bij Lin, neem vooral eens een kijkje op haar blog; LOVE haar nagellakswatches!

Ben erg benieuwd naar beide kleuren en ga ze asap swatchen als ze binnen zijn.

Ook zag ik nog twee mooie holografische lakken voor maar $5,59 per stuk (afgeprijsd van $12,88 per stuk) in de kleuren 11 en 12. Ze zien er in ieder geval al erg mooi uit :3

En toen was een groot deel van mijn vergeten paypal geld alweer op :’) Maar wel erg mooie lakjes moet ik zeggen en kan niet wachten tot ik ze binnen heb!

Wat is jullie laatste beauty-splurge *oftewel beauty-aankoop wat je niet nodig hebt
maar gewoon wilt* geweest?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “What’s On My Way – BornPrettyStore.com!”

    1. Oh en mijn onnodige aankoopjes zijn alles wat ik afgelopen week bij de Flormar heb gekocht. Ik had natuurlijk niets nodig, maar onder het mom “voor de blog, want nieuw merk” heb ik toch weer super veel gekocht.

  1. Mijn laatste ‘beauty-splurge’, zoals jij het noemt, was letterlijk een half uur geleden. Ik heb bij de Kruidvat een shimmer powder, concealer en oogpotloodje gehaald terwijl ik die alledrie nog heb. Ze zijn wel ver op, dat is mijn slechte excuus :’) Hele mooie lakjes heb je besteld <3

  2. Supermooie lakjes! Ik koop regelmatig spullen die ik niet nodig heb, maar vooral afgeprijsd Catrice/Essence spul…

  3. Wat een beauties! Ik wil ook graag eens wat bij TPS bestellen, ik ben erg benieuwd naar hun waterdecals.

  4. Wat lief dat je me genoemd hebt <333
    Ik hoop echt dat jouw bestelling sneller binnen is dan de mijne (duurde echt ruim 2 maanden). ik wil ook echt meer van die flakies :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//