ELF – Clarifying Pressed Powder & Zit Zapping Concealer.

Een tijdje terug ontving ik wat prachtige ELF producten om te testen en om een Get Ready With Me video van te maken. Vandaag review ik twee producten in 1 artikel, namelijk de clearifying pressed powder en de zit zapping concealer.

DSC_4958 copy

DSC_4960 copyAls eerste de poeder, deze heb ik al eens eerder gehad een jaar of 3/4 geleden in een andere iets donkerdere tint. Deze kleur met de naam Ivory is licht genoeg voor de bleekscheetjes onder ons *zoals ik zeker ben in het najaar*. De poeder geeft een lichte tot medium dekking wanneer je deze in de huid blend als poederfoundation, maar is ook prima als setting powder over je concealer en/of foundation te gebruiken. Ook kun je de poeder qua effect wat meer opbouwen door een extra laagje aan te brengen, mocht je wat meer dekking willen. Deze poeder kost trouwens maar 1 euro en bevat salicylzuur wat puistjes helpt tegengaan en voorkomen wanneer je acne-prone skin hebt. Ik moet zeggen dat ik de poeder op zichzelf al erg fijn vind, maar dat hij mijn huid lekker zacht laat aanvoelen ook als setting powder aangebracht over foundation. Ik merk wel dat mijn gecombineerde huid ietsjes rustiger is geworden, zeker in combinatie met de concealer die ik zometeen bespreek. Dat ik totaal geen onzuiverheden meer heb kan ik jammergenoeg nog niet zeggen, maar ik denk dat dat voor een groot deel gewoon hormonaal veroorzaakt wordt. De poeder zit in een stevig plastic doosje wat 5gram bevat en wordt geleverd met een sponsje die goed zacht aanvoelt.

DSC_4965 copyDSC_4968 copy

De zit zapping concealer komt ook uit de 1 euro lijn en kost daarom ook maar 1 euro *like whuuuut? Inslaan die hap!* Deze concealer werkt als een droom: Het droogt puistjes uit als een tierelier en dekt ontzettend goed. Ik heb de lichtste tint gekozen in de kleur Fair en ook deze is ideaal voor de meest bleke huidjes op de wereld. De concealer is wel wat dik, hier moest ik zelf even aan wennen maar na een paar keer gebruiken vind je daar je weg wel mee. Op sommige plekken waar ik normale huid heb is de concealer met de 1% salicylzuur wel iets te veel van het goede. Het droogde mijn huid op die plekken iets te veel uit. De concealer bevat 1,5 gram product en zit in een draai-pennetje.

Over beide producten ben ik dus wel erg tevreden, zeker wanneer je weet dat ze zo ontzettend goedkoop zijn en hun werk wel goed doen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “ELF – Clarifying Pressed Powder & Zit Zapping Concealer.”

  1. Wat supergoedkoop, ik ben heel erg benieuwd naar die poeder aangezien ik ook een onzuivere huid heb, misschien is het dus iets voor mij!! :) De producten zien er iniedergeval heel erg goed uit! X

  2. Wat bizar eigenlijk dat ELF deze producten, met deze ingrediënten, voor zo’n prijs kan aanbieden. Dan vraag je je wel af hoeveel je teveel betaald voor de duurdere producten…

  3. Mooie producten, ik ben erg benieuwd naar de poeder, ik heb een erg lichte huid en deze poeder ziet er wel naar uit dat ik deze kan gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//