W7 In The Night Palette.

6 oktober was ik jarig (24 werd ik alweer, de tijd vliegt) en er stonden een aantal dingen op mijn bday wishlist waaronder dit gorgeous W7 In The Night palette. Uiteindelijk heb ik ‘m zelf gescoord met wat van mijn verjaardagsgeld en na het maken van de swatches en de eerste look was ik op slag verliefd.

DSC_8889

DSC_8892Het palette bevat 12 mooie tinten die je makkelijk los van elkaar maar zeker ook in combinatie met elkaar kunt gebruiken om een mooie nightly smokey eye te maken. Of gewoon een daily look met een kek donker kleurtje ;)

De kleuren bevatten bijna allemaal wel een shimmertje en zijn ontzettend mooi gepigmenteerd. De formule is vrij zacht dus pas op voor fallout, vooral bij de donkere kleuren. Maar dat betekent wel dat de kleuren fijn in elkaar te blenden zijn en gewoon als engeltjes over je oogleden aanbrengen. De kleuren variëren van oranjebruin tot paars en grijs. De paarse tinten en de burgundy tint (op de swatchfoto hieronder de 4e vanaf rechts gezien) zijn echt mijn favoriete kleuren uit het palette. Gorgeous tinten en lekker herfstig!

DSC_8900

Het palette zelf is natuurlijk qua opbouw een knock off van de UD naked palettes, maar heeft qua kleuren een totaal ander effect. Zo’n blikken doosje vind ik overigens wel erg handig, het is wat steviger dan een plastic palette en daarmee makkelijker in je tas te gooien wanneer je op vakantie gaat of gewoon het palette met je mee wilt sjouwen.

Hierboven de swatches waarbij ik elke kleur 1 keer over mijn arm geswiped heb, en hieronder de eerste look die ik met dit palette maakte. Voor meer foto’s van de look: Er komt later nog een FOTD artikel over online ;)

DSC_8912 copy smallHet palette is ook nog eens aardig budgetproof maar ietwat lastig om te pakken te krijgen in de winkel. Ikzelf heb hem bij de op is op voordeelshop in Vlissingen gescoord voor 7,95. Maar niet iedere stad of winkelstraat heeft zo’n winkel. Wel kun je hem voor een zelfde prijs online vinden (maar wel met eventuele verzendkosten er bij), gewoon even “googlen” zou ik zeggen!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “W7 In The Night Palette.”

  1. Ziet er goed uit! Ben onder de indruk vd swatches en mooie kleurencombinaties. Weet alleen niet of ik deze kleuren zelf vaak zou gebruiken. Ben iig heel benieuwd naar de look! Pretty palette ♡

  2. Hij is toch wel heel mooi, spijt dat ik hem niet besteld heb bij mijn bestelling van het lightly toasted palette :(

  3. Wauw, wat een mooi palette. Zag hem vanmiddag in de winkel, maar toen was ik nog niet zo onder de indruk. Nu ik de swatches zie en je look, wauw!

  4. Pff ik moet toch weer eens naar Vlissingen. Ik ben nog steeds pissig dat de op=op weg is uit Middelburg! Deze wil ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//