NYC City Proof Twistable Intense Lip Color – Ballroom Blush.

Altijd al makkelijk lipstick willen aanbrengen, maar heb je geen zin in lipkwastjes of om met een best grote lipstick aan de slag te gaan? Dan is een NYC City Proof Twistable Lip Color iets voor jou!

Zelf heb ik dit lipstickpotloodje gewonnen in een actie, maar ik heb ‘m in de kleur 41 Ballroom Blush, een mooie framboosroze tint die lekker knallend en goed gepigmenteerd is.

DSC_8697

DSC_8699

Het is zo ontzettend makkelijk aanbrengen, en de substantie voelt lekker creamy. Hierdoor lijkt het niet eens alsof je een felle lipstick draagt maar gewoon een simepele lipbalm. Ik moet zeggen dat de kleur ook nog eens goed en lang bleef zitten, zelfs na wat te eten en drinken.

Het systeem werkt wel weer als een normale lipstick, gewoon aan de onderkant draaien en de product komt er aan de bovenkant uit. Zelf vind ik deze kleur echt stunning, perfect om bij een basic daily look te dragen en je toch een felle pop of colour wilt.

Op mijn hand geswatched lijkt hij wat sheer, maar eenmaal op de lippen is hij goed dekkend te krijgen. Ik vind zulke lipstick potloden echt ideaal om mee te nemen in je tas voor een snelle touch up gedurende de dag.

DSC_8700

DSC_8775 copy crop small

Voor de prijs hoef je ‘m ook niet echt te laten staan. Hij kost 3,99 per stuk en je doet er nog lang mee ook.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “NYC City Proof Twistable Intense Lip Color – Ballroom Blush.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//