Essence – 169 I Love My Blue Jeans + 185 Candy Crush.

Sinds Essence een tijdje terug haar schappen weer heeft vernieuwd, en ik nogal loco was gegaan tijdens het nagelfestijn bij kruidvat (waarbij je 1+1 gratis op alle nagelproducten kreeg), leek het me hoog tijd om eens wat van die aangeschafte lakjes te swatchen en reviewen. Nu swatch ik mijn net gekochte lakjes altijd binnen een paar dagen na aankoop, maar is het inplannen van alle artikelen altijd nogal wat meer werk. Enough with the blabbing, let’s review :D

DSC_8559

Het eerste lakje is een suede finish lak in de kleur 169 I Love My Blue Jeans. En een echte jeans kleur it is! Een mooie donkerblauwe tint, zonder shimmer die dekt met 1 laag (of 2 dunne laagjes) en welke een semi matte suede finish heeft. Ik hou er wel van dus Essence: Ik wil er hier meer van!

DSC_8101185 Candy Crush is volgens Essence zelf een matte lak, maar moet zeggen dat deze meer semi matte opdroogt en gewoon een suede finish heeft zoals de blauwe lak die ik hierboven al besprak. Ook deze lak dekt als een tierelier met maar 1 a 2 laagjes en droogt ook nog eens lekker vlot. Een girly hot pink kleur met een naam waarvan iedereen het spelletje wel al eens gespeeld heeft.

Beide lakjes zitten in het vernieuwde vaste assortiment van Essence en zijn te koop voor 1,69 euro per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence – 169 I Love My Blue Jeans + 185 Candy Crush.”

  1. Dat laatste lakje heb ik ook, maar nog steeds niet geprobeerd! Het eerste lakje vind ik trouwens echt heel erg mooi!

  2. Bij jou is het effect erg mooi. Super aankoopjes. Ik kan niet wachten op de volgende 1+1 gratis actie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//