USA Urban Decay Shoplog! :D

DSC_1195

Okay, as you might know: Roy was voor ruim een week in New York en omstreken en hij heeft stad en land afgespeurd om voor mij in eerste instantie alleen het UD Vice 4 palette mee te nemen… Jammer genoeg was deze nergens in een normale winkel te vinden. Ik heb nogal een crappy tijd gehad de afgelopen paar dagen en als troost nam hij voor mij vanuit de Sephora in New York het Electric palette mee, welke al een jaar op mijn wishlist stond.

Maar aangezien Roy ook nog een shopping spree had in een mall waar Ulta zat, ging hij ook op zoek naar het UD XX Vice LTD Reloaded palette, welke ze alleen daar zouden verkopen naast op de normale webshop van UD.com. Ook deze kon hij niet meer in de winkel krijgen, dus besloot hij om deze en het Vice 4 palette met 1 day priority shipping te bestellen. Allemaal super last minute want het kwam bij hem aan op de dag van vertrek terug naar Nederland en dus nog net op tijd om naar mij toe te komen in Nederland…

12798910_972336419501313_6344512054002017597_n

Het Electric palette kostte zo rond de 50 dollar. Het Vice 4 palette was afgeprijsd naar 39 dollar, en het XX Vice LTD Reloaded palette kostte de hoofdprijs van 56 dollar. Dus…. Ik ben een happy and huge lucky bastard dat ik dit gewoon allemaal als cadeau heb gekregen van de love of my life <3 Reviews e.d. komen er asap aan, als eerste heb ik alvast het XX Vice LTD Reloaded palette getest en wat ooglooks mee gemaakt. Ik probeer dit artikel dit weekend nog online te knallen voor de liefhebbers!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “USA Urban Decay Shoplog! :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//