Urban Decay – XX Vice Ltd Reloaded Palette.

DSC_1204Omdat Roy zo lief was o.a. dit palette voor me mee te nemen vanuit de VS, kan ik hem lekker snel reviewen. En oh my doodles, dit palette is GEWELDIG met een huge uitroepteken!

DSC_1201DSC_1202Het palette is echt een plaatje om te zien! Er zitten in totaal 20 schaduws in waaronder een paar nieuwe kleuren maar ook tinten uit andere collecties en palettes welke gewoonweg toppers zijn. Wel is de formule aangepast naar het nu, want de kwaliteit is amazingly nice. De kleuren zijn allemaal heel verschillend, niet alleen qua tint maar ook qua finish. Er zitten een paar matte tinten in die perfect zijn als crease kleuren of om mooi mee te blenden. Maar vooral shimmery microglitter kleurtjes zitten in dit palette. Hoog tijd voor swatches!

DSC_1207

Suspend – Oil Slick – Roadstripe – Gash – Midnight Cowboy.

DSC_1209501 – Shallow – Laced – Hot Pants – Mildew.

DSC_1212Smog – Misdemeanor – Freakshow – Asphyxia – Acid Rain.

DSC_1215Moonflower – UV-B – Goldmine – Twice Baked – Anonymous.
(Deze laatste tint ligt heel erg dicht bij mijn eigen huidskleur, dus de swatch valt hierdoor een beetje weg)

Zoals wel te zien is zijn eigenlijk alle tinten ontzettend goed gepigmenteerd. Alleen de paar matte tinten zijn ietsjes minder gepigmenteerd en een beetje brokkelig, maar alsnog pretty good op het ooglid zelf! De schaduws zijn super zacht en blenden alsof er engeltjes over je gezicht heen fladderen in heaven als spelend op gouden harpjes. Hieronder nog 2 looks die ik om het palette uit te testen even snel heb gemaakt. (met even snel bedoel ik ongeveer 5 minuutjes per oog)

DSC_1231Bij de look hierboven heb ik de volgende kleuren gebruikt: Freakshow, Goldmine, Asphyxia, Suspend en Acid Rain. De look hieronder is gemaakt met de kleuren: Gash, Hot Pants, Moonflower, Twice Baked en Laced.

DSC_1249

Het palette is een limited edition, kostte $56 en is volgens mij niet erg makkelijk in Nederland te krijgen. Wel kun je hem nog bestellen op urbandecay.com, maar deze shippen niet direct naar Nederland/Europa. Je kunt het wel met een omweg bestellen via myus.com.

Ik ben in ieder geval zwaar excited :D Gorgeous tinten waar je echt alle kanten mee op kunt. Van heel draagbaar tot over de top, met dit palette kan je alles als je van shimmery tinten houd.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Urban Decay – XX Vice Ltd Reloaded Palette.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//