Too Faced Lava Gloss Eyeliner In Chocolate.

Een tijdje terug had ik een mooi pakket gewonnen op BeautyIll.nl waar onder andere dit Too Faced oogpotlood bij zat.

Ik heb nooit eerder een Too Faced product geprobeerd, natuurlijk wel geswatched in de winkels waar deze te krijgen zijn, maar nooit vond ik ze speciaal genoeg om mee te nemen.
Het potlood wat ik heb gewonnen is in de kleur chocolate en het is echt een warme donkerbruine chocolade tint. Het is een erg mooie tint bij wat donkerdere oogkleuren, mijn ogen zijn net iets te licht om deze kleur op de waterlijn te dragen, maar deze is wel weer erg geschikt om als eyeliner boven mijn wimpers aan te brengen.

Het potlood zat ik een mooi Too Faced doosje en bevat 1.13 gram product wat zo’n jaar lang goed houdbaar is. Nu weet ik van mezelf dat ik dit potlood nooit in een jaar op krijg, daarom maak ik deze regelmatig met wat alcohol schoon zodat het potlood langer goed blijft.
Ik heb dit potlood gewonnen maar als je hem wilt kopen in de winkel of webshop kost het rond de €8,50.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Too Faced Lava Gloss Eyeliner In Chocolate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//