Femketje’s Favourites; Winter Lakjes.

Het is dan eindelijk zo ver, de winter! Niet iedereen is hier altijd even blij mee, denk aan winterdepressies, sneeuw wat ongelukken veroorzaakt of wordt platgereden waardoor de hele stad een openbare ijsbaan wordt. Maar afgezien van de ongemakken vind ik de winter toch altijd wel fijn, lekker warm en gezellig op de bank een filmpje kijken in de kerstvakantie, de boom optuigen en voor degene die het vieren (ik dit jaar niet echt btw); sinterklaas en kerst!
In deze Femketje’s Favourites ga ik mijn 5 favoriete winter lakjes laten zien. Natuurlijk draag ik deze lakjes ook als het een ander seizoen is, maar vooral in de winter neig ik het meest naar deze 5 lakjes toe als ik mijn nagels weer eens ga doen.
 (v.l.n.r. Sydney, Grand-Plié In Black, Marilyn & Me, New York en I Wear My Sunglasses At Night)
 
– Catrice Big City Life LE lakje 03 Sydney; een mooie paars/taupige tint met een perfecte creamy finish. Het lakje dekt lekker snel en droogt ook snel en past perfect bij een chique zwart of grijs jurkje voor de feestdagen.
– Essence Ballerina Backstage LE lakje 05 Grand-Plié In Black; een diepzwarte en goed dekkende lak met roestkleurige glitters in. Vooral de glitters maken het lakje speciaal en perfect voor een avondje uit of lekker op de bank voor de tv.
– Catrice 550 Marilyn & Me; dupe van een china glaze lakje als ik het goed heb. Een erg mooie rode tint met een hoop shimmer en glitter in die jammer genoeg wat meer laagjes nodig heeft om dekkend te worden. Afgezien van dat is het de perfecte rode kerst en sinterklaas kleur!
– Catrice Big City Life LE lakje 04 New York; nog een favoriet deze winter komt uit dezelfde collective als het lakje Sydney. Dit lakje heeft een mooie winterachtige blauwe tint (bijna jeans achtig) die ook erg snel dekt en droogt. Perfect als je haast hebt maar toch iets moois van je nagels wil maken!
– En als laatste nog een zwarte lak, Catrice 440 I Wear My Sunglasses At Night; de titel alleen al vind ik fabulous! Het lakje is zoals ik al  eerder zijn een zwarte lak, goed dekkend en bevat meerdere mooie gekleurde shimmers. Mooi voor een diner maar ook simpel maar classy voor als je deze kerstvakantie moet werken, stage lopen of wat dan ook!
  (v.l.n.r. Sydney, Grand-Plié In Black, Marilyn & Me, New York en I Wear My Sunglasses At Night)


Alle Catrice lakjes kostten me €2,49, het Essence lakje kostte €1,79. Allemaal lekker budget dus! Wat zijn of is jullie favoriete lakje(s)?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Femketje’s Favourites; Winter Lakjes.”

  1. Mooie lakjes! Doe mij de winter maar, haha. Ik heb juist last van een zomerdepressie! Ik kan me gewoon geen houding geven met die hitte. Wordt duizelig, hoofdpijn en benauwd!

  2. Mooie lakjes!
    Me wants 'i wear my sunglases at night'

    Je blog is super!
    ik volg je, jij mij terug?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//