BornPrettyStore Shoplog.


Ola lieve lezers!
 

Een paar weekjes geleden had ik twee bestellingen gedaan bij BPS en gisteren kwamen ze tegelijkertijd binnen. Er zitten trouwens geen verzendkosten aan vast als je iets via BPS besteld, je moet alleen wel via paypal betalen. Paypal is gekoppeld aan je eigen rekening en is 100% veilig!
De reden waarom ik twee keer achter elkaar besteld had was omdat ik een dag na mijn eerste bestelling alweer een aantal andere nieuwe producten op de site zag en deze gewoonweg MOEST hebben. (als je een nagellak addict bent weet je hoe dat is)

Als eerste heb ik twee paar oorbellen gekocht. De hartjes kostte me $2,84 wat ongeveer €2,10 is. Het tweede paar, met de glazen teardrop steen kostte me $2,98 wat ongeveer €2,21.
Daarnaast had ik dus ook nog een lakje besteld waar ik al ongeveer een jaar naar aan het staren, kwijlen etc etc was. Deze kostte me $4,74 en dat is ongeveer €3,51 is. Geen geld dus voor een gorgeous shimmer lakje!
Als laatste had BPS ook weer mooie nepwimpers met veertjes, steentjes en nog veel meer. Ik koos er twee uit. Het eerste paar, de zwarte wimpers met roze rhinestones kostte me net als het andere paar van zwarte veertjes $3,83. Elk hebben ze me dan omgerekend €2,84 gekost.

En dat was alles wat ik laatst besteld had. Binnenkort komt er ook nog een extra klein shoplogje online van mijn ebay aankoopjes die ook allemaal aardig goedkoop waren maar waar ik nog niet alles van binnen heb gekregen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “BornPrettyStore Shoplog.”

  1. Erg leuke spulletjes heb je gekocht. Ik ben erg benieuwd naar die veren wimpers, hihi.

  2. Echt leuke dingen heb je gekocht! Ik kende de webshop nog niet..

  3. @Tamara ja die hebben ze nog niet zo erg lang ^^ kwam er laatst achter omdat ik voor hun nieuwsbrief ingeschreven ben :)

  4. Hoi Femke, vraagje: op de website staat ‘free shipping worlwide’ maar als ik ga betalen kan ik alleen de ‘tracking’ verzendmothode kiezen die 3 dollar kost! dus ze liegen eigenlijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//