Essence Vampire’s Love Lakje 01 Gold Old Buffy.

Een week of 2.5 geleden kocht ik dan eindelijk ook iets van deze Essence LE. Ik was eigenlijk van plan om alle lakjes te scoren maar vond de meeste in de winkel toch wat tegenvallen. Ik heb toen besloten om alleen dit lakje mee te nemen en gelukkig maar want ik ben er super blij mee!

 (Timmi approves! :3)

 

Ten eerste vind ik het thema echt erg leuk, alleen jammer dat ze er niet meer mee gedaan hebben gezien de verpakking/potje. Deze ziet er namelijk afgezien van de LE naam voor op er niet anders uit dan normaal. Misschien ook wel weer een pluspunt, hierdoor is het wel goed herkenbaar als Essence en dat zegt ook wat.
Verder is het kwastje fijn en dekt de lak ook erg goed. De lak zelf heeft een zwarte kleur met gouden shimmer in die prachtig is in elk soort licht. Of het nu natuurlijk- of kunstlicht is, de shimmer is en blijft mooi bekeken vanuit elke hoek!

Ik kan eigenlijk geen minpuntjes vinden aan dit lakje, zeker niet als je kijkt naar de prijs/kwaliteitverhouding. De lak werkt fijn en elk potje bevat 10ml lak voor maar €1,79. Echt een koopje dus!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Vampire’s Love Lakje 01 Gold Old Buffy.”

  1. Eerst dacht ik dat de lak gewoon zwart was maar wat is hij mooi toen ik hem op de nagel zelf zag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//