Today I’m Getting Hitched!

Velen van jullie wisten al dat vandaag een speciale dag zou zijn voor Roy en mij. Vandaag gaan we dan echt “partnerschappen”! :D Hier kun je trouwens het hele verhaal etc. er achter lezen, de reden waarom we niet eerst een massive bruiloft en de hele rambam aangaan en nog veel meer :3

3312_1~1

Ondanks dat we het allemaal klein zouden houden met niet teveel poespas, hebben we er toch voor gekozen om ringen uit te wisselen en uit eten te gaan. Voor de wet blijft een geregistreerd partnerschap het hetzelfde als een volledig huwelijk, en een set extra ringen kan nooit kwaad ;). Onze ringen zijn van witgoud, matte en glanzend witgoud gecombineerd, en precies mijn smaak. Roy had ze namelijk in zijn eentje uitgekozen en gekocht terwijl ik aan het werk was, en de datum van vandaag inclusief namen staat er al in gegraveerd. Ik heb trouwens ook nog een feestelijke outfit bij mekaar gestyled en Roy gaat strak in pak. Roy’s pleegmoeder maakt een pretty maar klein boeketje bloemen voor me, zijn pleegvader maakt foto’s (perfect omdat hij toch fotograaf is) en ik ben allang gelukkig dat mijn ouders mijn getuigen willen zijn.

Ik weet zeker dat vandaag leuk en gezellig wordt, ondanks dat niet al mijn broers, schoonzussen en nichtjes er bij zijn en ik dat stukje stiekem wel een beetje mis. Maar des te meer reden om binnen een aantal jaar een enorm grote bruiloft te organiseren, zodra ons budget dat toelaat.

bouquet-43_HRTo Be Continued….

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Today I’m Getting Hitched!”

  1. Geniet van deze prachtige dag! Foto’s geven herinneringen terug. Ik zou van de foto’s die gemaakt worden een mooi boek laten maken.

    Xxx

  2. Geniet ervan Femke! Groot gelijk dat jullie toch ringen uitwisselen en lekker uit eten gaan, zo vier je het toch nog een beetje! Gefeliciteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//