Get To Know Femketje; 16-31 Augustus 2014.

Geen lang intro dit keer uit tijdnood ;) Gewoon mijn laatste twee weken van augustus in foto’s en korte beschrijvingen!

01Soms heb je wat inspirerende woorden nodig om de maand door te komen :)02De kitties waren gelukkig weer best furry friends na lange tijd tegen elkaar gebitcht te hebben :3

03Nu we die nieuwe tv hebben is de oude massive 39 inch tv het nieuwe pc scherm geworden. Hij lijkt op de foto echt VEUL kleiner dan in real life XD

04nieuwe FOTD :)

05Ik had zo’n zin om in bad te gaan, maar was te moe om te gaan *uit angst te verzuipen in m’n eigen badkuip*.

06Gezellie met de kitties.

07Tjappi is in massive kroelbuien de laatste tijd :3

08Voor het eerst met leftovers wraps gemaakt. Gewokte kip en groente, tomaatje uit eigen tuin en wat knoflooksaus, DELISH!

09De laatste vrije donderdag voordat ik bij m’n nieuwe werk begon alleen maar gechillaxed, en Roy nam ook nog lekker de middag vrij :D

10Mijn laatste dag in de kledingboetiek moest ik nog ff snel langs het kruidvat wat nieuwe essence goodies scoren (nu ik er toch nog dichtbij werkte had ik geen andere keus XD).

11Vrijdag 22 augustus was dus mijn laatste dag. Voor de laatste keer de winkel op orde gebracht en ik kreeg nog een gorgeous bos bloemen van mijn 2 lieve collega’s ook :)

12De zaterdag daarna had ik lekker weekend en gingen we een sweet 18th bday vieren :) Eindelijk weer eens mijn spiked/studded jasje gedragen :D

13Timmi time :D

14Een best wel roze overloaded FOTD :3

15Ik ben een druktemaker in mijn hoofd. Ik kan me echt eindeloos zorgen en druk maken om dingen waar ik niks aan kan veranderen en gewoon moet afwachten. Ik was nerveus als een malle voor mijn eerste werkdag afgelopen maandag.

16Aan het einde van mijn eerste werkdag bij m’n nieuwe werk was ik echt dood op! Vroeg in bed gekropen nadat ik bloglovin was doorgespit.

17Op dinsdag had ik totaal geen puf om m’n eigen troep op te ruimen. Moet zeggen dat ik dit weekend echt heb moeten zwoegen alles netjes te krijgen voor morgen (onze ‘trouwdag’). De tafel viel nog wel mee: er is een reden waarom ik de rest van de woonkamer en keuken niet laat zien :’).

18Donderdag moest ik eigenlijk van 10 tot 21 uur werken maar kon onverwachts om 6 uur al naar huis. Super nice want ik moest nog vooruit bloggen als een malle!

Hoe waren jullie laatste twee weken van augustus?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Get To Know Femketje; 16-31 Augustus 2014.”

  1. Mag ik wat vragen.
    Zou jij (als je natuurlijk tijd en zin hebt) een artikel willen maken met tips voor je eerste werkdag, ik ben ook een druktemaker en kan me weken van te voren al drukmaken, haha.

    Liefs lil

  2. Leuke foto’s weer Fem! Maak je hoofd eens in de avond leeg door alles op te schrijven, dat helpt vaak. :) En inderdaad, overthinking kills magic! Love je look met de overload aan roze.. die eyeliner! <3333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//