Favorieten Van Augustus!

Deze maand is hectisch als een malle, van bloggen komt met mijn nieuwe werk niet veel dus elk vrij momentje wat ik aan het einde van de dag heb, gaat dus ook meteen in mijn blog zitten. Ik zal sowieso elke dag een artikel blijven posten, maar damn wat is het druk!

Toch heb ik deze maand en simpelweg de afgelopen tijd wat nieuwe favorieten aan mijn (daily) stash toegevoegd die ik met veel liefde gebruik.

DSC_8110

Over de kruidvat haarolie en de nivea deo heb ik nog niet eerder geschreven maar zijn echt daily favorieten van me geworden deze maand. Zo ook de catrice metallure LE liner en de bronzer zijn awesome. De liner is ideaal voor een uitgaans-look en blijft de hele avond en nacht perfect zitten. Een nieuw product wat ik nog maar een keer of 3 gebruikt heb is een nieuwe mascara van Max (die je voor 99 cent bij de action kunt scoren), ook hierover moet ik nog een artikel schrijven, maar eerst nog ff goed uitproberen.

De essence 3D oogschaduw staat wel al gereviewed en is zo mooi, ook als highlighter op het gezicht. Een volgens het boekje echte gezichts-highlighter is de baked highlighter van ELF in pink diamond. Hij is best koel dus niet iedereen zal deze even mooi vinden, laat staan mooi staan bij warmere huidjes, maar de pigmentatie is amazingly nice.

Als laatste ben ik nogsteeds gek op de roze lipstick van essence, die jammergenoeg uit het assortiment is gehaald. Een aantal nieuwe lakjes uit het vernieuwde catrice assortiment zijn mijn afsluiters. De kleuren 59 first class up-grape en 04 lost ‘n roses zijn zo pretty en najaarproof :D

Wat waren jullie favoriete producten van de afgelopen maand?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Favorieten Van Augustus!”

  1. De mascara van de action is ook mijn favoriet! Heb hier dan ook al maar een back up van gehaald. Je weet het immers maar nooit bij de action. (Het is trouwens Max & More tegenwoordig, vroeger was het Max) ;-) Xx

  2. Mooie favorieten! Die haarolie moet ik maar eens gaan uitproberen. Zelf heb ik de Revlon 24h colorstay foundation echt elke dag gebruikt deze maand, de perfecte kleur en substantie, blijft geweldig zitten, echt onwijs fijn spul!

  3. Vind dit altijd erg leuk om te zien, dat Catrice lakje first class up-grape staat ook op mijn lijstje, die is zo mooi.

  4. Leuke producten. De haarolie van het Kruidvat lijkt me echt heel fijn =) Die ga ik binnenkort halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//