Tip: 12 Super Fijne Eye/Lipliners van BuyInCoins.com!

Toen ik eind vorig jaar verhuisde naar ons eerste koophuis had ik meteen al mijn make-up eens uitgezocht. Ik kwam er achter dat ik enorm veel oogpotloden en lippotloden had, maar geen enkele erg fijn werkte. Alleen een aantal van Essence die ik misschien wel al 3 jaar of langer had vond ik nog fijn en de rest, tja.. Daar deed ik eigenlijk niets meer mee en liggen nu nog steeds zielig in een aparte oude glossybox-doos achter in mijn make-up kast. Ik was op zoek naar nieuwe oog- en lippotloden in kekke kleurtjes, leuk voor bijvoorbeeld pops of colour in simpele ooglooks en kwam een geweldig fijn setje van 12 potloden tegen bij buyincoins.com.

DSC_7395DSC_7396De potloden kwamen in een plastic hoesje maar waren verzonden in bubbeltjesplastic en piepschuim. Steviger dan dat kon niet en vanzelfsprekend kwamen alle potloodjes heel en ongebroken aan binnen een kleine twee weekjes. Het zijn trouwens gewone normale potloden die je moet slijpen, geen twist-up gedoe of wat dan ook.

De potloden zijn redelijk zacht, niet super creamy maar zacht genoeg om je oogleden niet te irriteren. Deze potloodjes zijn trouwens ook gewoon als lipliner/lippotlood te gebruiken, mocht je eens een totaal knalblauwe look willen kun je je lippen ook meteen meenemen! ;) Voor een kleurengek als ik die af en toe nog wel eens goed los kan gaan met een artsy-fartsy make-up looks zijn ze ideaal.

DSC_7397De swatches hierboven zijn 2 streepjes over elkaar, super mooi en prima pigment als je het mij vraagt! Het setje van 12 potloden heeft me omgerekend van dollar naar euro maar 3,30 euro gekost. Een beter prijsje dan dit kun je nergens anders vinden.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Tip: 12 Super Fijne Eye/Lipliners van BuyInCoins.com!”

  1. Vraagje; bij die op ebay staat dat de potloden niet opgedraaid of geslepen kunnen worden; dit zou betekenen dat je alleen het puntje kan gebruiken en als dat op is kun je het potlood weggooien..? In dat geval vind ik het helemaal niet zo’n goede deal :( Aangezien jij ze hebt; is dit echt zo?

      1. Raar. Ik heb ze zelf nog nooit in handen gehad dus ik zou t niet weten. Kan ook zijn dat er maar een centimeter ofzo inzit en dat je dan alsnog alleen maar plastic hebt.. Ik wacht even af ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//