New Sunglasses :D

Ik ben erg lastig als het om zonnebrillen gaat. Dat komt denk ik omdat ik in het dagelijks leven ook bijna elke dag mijn gewone bril draag en ik er een hekel aan heb om steeds te moeten wisselen. Toch ben ik laatst bij buyincoins.com een super leuk exemplaar tegen gekomen, welke nog lekker budgetproof was ook!

DSC_7576Omgerekend heb ik voor deze zonnebril maar 2,20 euro betaald. High five voor koopjes als deze!

De bril zelf is goed stevig en heeft gelukkig geen pijnlijke en lastige dopjes waarmee de bril op je neus rust. Bij mijn eigen gewone bril kan ik dat ook niet houden, ik moet een compleet kunststof montuur hebben zonder losse dingetjes. De bril zit erg comfy en is gewoon super leuk met het roze en blauwe floral printje.

DSC_7577 DSC_7579

De bril was ook nog in andere prints te krijgen en de glazen zelf lopen een soort van ombre over in kleur, erg leuk! Ben je benieuwd naar de andere brillen kijk dan ff op de webshop zelf.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “New Sunglasses :D”

  1. Erg leuke zonnebril. Toevallig was ik vandaag op een site aan het kijken waar je iedere maand een zonnebril cadeau kan krijgen voor 10 euro per maand. Toevallig zag daar ook een soort zelfde zonnebril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//