The Body Shop Sweet Lemon Giftset.

Voor mijn verjaardag had ik o.a. dit leuke setje van de bodyshop gehad waar een douchegel, body butter en scrub in zat met mijn favoriete geur ever: citroen! Ik heb deze set niet zelf gekocht *duh* maar ik heb wel even opgezocht hoe duur zo’n setje normaal kost afgezien van uitverkoop e.d. en dan kost het zo’n €13,00.

Als eerste de shower gel; deze bevat 60ml en heeft een fijne maar duidelijke citroengeur. De gel laat een soort olie achtig laagje achter op de huid maar hier hou ik wel van aangezien ik best droge huid heb.

De scrub (50ml)ruikt al even sterk maar oh zo lekker en is niet al te grof qua structuur. De geur blijft naderhand ook lekker lang hangen. De bodybutter (50ml) vind ik ook erg fijn en is perfect voor de droge huid tijdens de koudere seizoenen.

Ook zat er bij het setje nog een puff, die gebruik ik zelf eigenlijk nooit maar ik kan wel vertellen dat mijn katten gek zijn op dat ding om mee te spelen. Jammer genoeg heb ik geen tijd gehad om foto’s te maken van de substanties zelf, deze heb ik eigenlijk binnen no time allemaal opgemaakt!

Al met al, een fijn setje voor een fijne prijs!

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “The Body Shop Sweet Lemon Giftset.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//