Mini Essence & Catrice Shoplog.

Ola lieve lezers!

Weer even snel een kort maar krachtig artikeltje waarin in mijn laatste aankoopjes laat zien van Essence en Catrice. Jammergenoeg was er vrij weinig in de uitverkoop bij de Kruidvat bij mij in de buurt. Hetgene wat wel in de uitverkoop was had ik al dus dan houdt het snel op!

Wat ik wel heb kunnen scoren zijn de volgende dingen:
– Essence lakjes van de Crystalliced LE. (€1,79 per stuk)
– Catrice eyeshadow souffle’s 02 Yes, I Wood en 03 Rosy&Cosy. (€3,49 per stuk)

Toevallig had ik nog wel wat korting op de Catrice dingetjes aangezien er nu een actie gaande is van 2e product halve prijs. Van de nieuwe LE van Essence was ik eerst helemaal weg van de nagelstickertjes maar in de winkel vond ik ze zo erg tegenvallen dat ik die heb laten staan. Ook de glitter frosters waar ik eerst ook helemaal gek op was heb ik laten staan, ze waren zo ontzettend klein dat ik zoiets had van daar ga ik m’n geld niet aan uitgeven >.<

x femketje

Pssst! Vergeet je me niet vragen te stellen over dingen die je altijd al had willen weten?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Mini Essence & Catrice Shoplog.”

  1. Wat een mooie lakjes! Ben benieuwd naar de swatches. Ik weet dat jij ook een Kruidvat-extravoordeelkaart hebt, gister was er een aanbieding met alle Essence Colour & Go lakjes voor €1,00. Weet jij of deze lakjes daar ook onder vallen?

  2. @Mirjam, nee alleen die kleine colour&go lakjes die normaal €1,29 kosten kan je als je die actie geactiveerd hebt op je voordeelkaart voor €1 per stuk kopen. met een maximum van 4 potjes per voordeelkaart dus je kunt er niet meer dan 4 kopen met die actie!

  3. jarloersssss !! die catrice collectie heb ik bij mij al gehaald bij de kruidvat alleen die essence die is nog nergens te vinden :(

    maar je heb super leuke dingen geshopt ;)

    liefsx

  4. leuke aankoopjes! zelf laat ik deze essence le staan amdat dit soort kleurtjes mij niet zo goed staan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//